Başkan Adayı Mutlu iş dünyası ve halkla buluştu

Başkan Adayı Mutlu iş dünyası ve halkla buluştu

İş dünyası ile temaslarını sürdüren CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Ticaret Odası ve EGİAD'ı ziyaret etti. Daha sonra Kocakapı Mahallesi’ne geçen Mutlu, yoğun katılımla gerçekleşen halk buluşmasında önemli mesajlar verdi.

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Nilüfer Çınarlı Mutlu, iş dünyası ve vatandaşlarla bir araya geldi. Günün ilk ziyaretini İzmir Ticaret Odası’na (İZTO) yapan Mutlu’nun bir sonraki durağı Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) oldu. Akşam saatlerinde Kocakapı Mahallesi’ne giden Mutlu, yoğun katılımla gerçekleşen halk buluşmasında önemli mesajlar verdi. Konak Belediye Meclis Üyesi Adayı Münir Tunç ve kent gözlemcisi yazar Orhan Beşikçi ile birlikte mahalleyi gezen Mutlu, bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

chpli-mutludan-is-dunyasi-temaslari-ve-halkla-coskulu-bulusma-1.jpg

MUTLU’DAN İZTO VE EGİAD ZİYARETİ

Gün içerisinde ilk olarak İzmir Ticaret Odası’nı (İZTO) ziyaret eden Mutlu, Oda Başkanı Mahmut Özgener ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlandı. Ziyarette önümüzdeki dönemde hayata geçirilebilecek iş birliği çalışmaları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Mutlu, “Kentimizi kalkındırmak ve ticareti canlandırmak için özel sektörle, ticaret ve sanayi odalarıyla güçlü bir iş birliği kuracağız” vurgusu yaptı.

Bir sonraki durağı Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) olan Mutlu, Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer ve üyeler tarafından ilgiyle karşılandı. EGİAD’ın çalışma ve faaliyetlerini dinleyen Mutlu, “Konak’ın ekonomisini canlandırmak, yeni iş imkanları yaratmak ve kentimizi yatırımcılar için daha cazip hale getirmek için birlikte çok çalışacağız. Gençlerimizin fikirleri bizim için çok kıymetli. Sizlerin dinamizmi ve girişimci ruhuyla Konak’ı daha da ileriye taşıyacağımıza yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

chpli-mutludan-is-dunyasi-temaslari-ve-halkla-coskulu-bulusma-5.jpg

KOCAKAPI MAHALLESİ’NDE COŞKULU KARŞILAMA

Başkan Adayı Mutlu, akşam saatlerinde ise Kocakapı Mahallesi’nde düzenlenen halk buluşmasına katıldı. Mahalle girişinde meşale ve konfetilerle karşılanan Mutlu, etkinlik alanına vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde yürüdü. Mahalleyi yatırımlarla güçlendireceklerini kaydeden Mutlu, “Güçlü bir meclis listemiz oluştu. Münir de onun bir parçası. Bu mahallenin bütün talep ve isteklerini mecliste anlatarak sahip çıkacak. Önümüzdeki beş yılda Konak adil bir kent, herkes eşit yurttaş olacak. Hiçbirimiz ötekinden farklı olmayacağız, her mahalleye belediye bütçesi eşit olarak dağıtılacak. Dönüşüm talebiniz olduğunu biliyorum. Göreve geldikten sonra plancılarla buraya gelip sokak sokak neler yapılacağını size anlatacağız. Biz her zaman sizlerle birlikte olacağız ve güçlü bir Konak’ı sizlerle birlikte yaratacağız. Çocuklarımızın park, gençlerimizin gençlik merkezi ve kütüphane, kadınlarımızın çocuklarını bırakabileceği kreş ihtiyacı, engelli ve yaş almış büyüklerimizin sosyalleşebileceği mekanlar gibi pek çok merkezimiz olacak. Kanalizasyon, altyapı, ulaşım, sosyal tesis ve kentsel dönüşüm taleplerinizi yerine getirmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız" dedi.

“HİZMET İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

Etkinliğin ev sahipliğini üstlenen CHP Konak Belediye Meclis Üyesi Adayı Münir Tunç ise, “Bu semtin çocuklarının sporla yarına hazırlanmaları için mücadele verdik. Ve bugün semtimizde bu mücadeleye devam ediyoruz. Konak’ın her semtine sporu ulaştırmak, çocukların özgürce spor yapmalarını sağlamak ve hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesi için gerekeni yapmak. İşte bu nedenle başkanımızla yan yanayız. Başkanımız göreve başladığında kendisiyle ve ekibiyle beraber 111 mahallemize hizmet götürmek için çalışacağım. Arkamızda gördüğünüz tarihi sur kapısı bir zamanlar İzmir’in girişiydi. Yani, burası büyük buluşmaların ve başlangıçların yeri. Buradaki buluşmamız da bunun için büyük anlam taşıyoruz. İzninizle İzmir’in giriş kapısında sayın başkan adayımıza kentimizin anahtarını sunmak istiyorum. Tabii ki bu sembolik bir anahtar. Biz, bu tarihi kapıdan kötülüğün, sefaletin, yoksulluğun girmemesi için mücadele edeceğiz. Semtimizi ve ilçemizi koruyacağız ve geliştireceğiz” şeklinde konuştu.

chpli-mutludan-is-dunyasi-temaslari-ve-halkla-coskulu-bulusma-3.jpg

ORHAN BEŞİKÇİ İLE MAHALLEYİ GEZDİ

Konuşmaların ardından Başkan Adayı Mutlu, kent gözlemcisi yazar Orhan Beşikçi ile birlikte mahalleyi gezdi ve tarihi yapılar hakkında bilgi aldı. Mutlu’ya eskiden kent girişi olarak kullanılan tarihi sur kapısı önünde sembolik anahtar hediye edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.