Başkan adayı Mutlu: Masa başından değil kentin içinden yöneteceğiz!

Başkan adayı Mutlu: Masa başından değil kentin içinden yöneteceğiz!

Saha temaslarını yoğun bir tempoda sürdüren CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “31 Mart'tan itibaren Konak ile ilgili tüm kararları komşularımızla birlikte alacağız. Konak’ı masa başında değil, kentin içinden yöneteceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gün içerisinde Büyükşehir Adayı Cemil Tugay ile birlikte Eşrefpaşa Hastanesi’ni ve Gıda Çarşısı’nı ziyaret eden CHP’li Mutlu, ardından Mimar Kemalettin Moda Merkezi'ni gezerek esnafın beklenti ve ihtiyaçlarını dinledi. Daha sonra BonVivant'ta sanatseverlerin beğenisine sunulan "İzmirli Mimar Ressamlar" adlı sergiyi gezen Mutlu, Konak’ı kültür sanatın başkenti haline getirmek için çok çalışacaklarını belirtti. İlçenin farklı mahallelerinde ev ziyaretlerini sürdüren Mutlu, akşam saatlerinde ise Göztepe Mahallesi'nde oturan Dilek ve Yılmaz Bekil çiftinin evine konuk oldu.

konaki-masa-basinda-degil-kentin-icinde-yonetecegiz-7.jpg

BÜYÜKŞEHİR ADAYI TUGAY’A EŞLİK ETTİ

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi'ni ziyaret etti. Türkiye'nin tek belediye hastanesinin başhekimi Op. Dr. Yavuz Uçar ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Tugay ile Mutlu, faaliyetler hakkında bilgi aldı. Sağlık emekçilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden ve bayramlarını kutlayan Tugay ile Mutlu, hastalara da geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette konuşan Tugay, daha sağlıklı bir şehir hedefiyle sağlık alanında ilçe belediyelerle koordineli çalışmalar yürüteceklerini vurguladı. Tugay ve Mutlu daha sonra Yenişehir'de bulunan Gıda Çarşısı'nda esnaf turu yaptı. Çarşı girişinde çeşitli iş kolundan esnaf temsilcisi tarafından karşılanan Tugay ile Mutlu, talep ve beklentileri dinledikten sonra tek tek dükkanları gezdi.

konaki-masa-basinda-degil-kentin-icinde-yonetecegiz-1.jpg

MİMAR KEMALETTİN MODA MERKEZİ’Nİ GEZDİ

Konak'ın ticaret potansiyelini artırmayı amaçlayan CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, daha sonra Mimar Kemalettin Moda Merkezi'ni ziyaret etti. Esnafın beklenti ve ihtiyaçlarını dinleyen Mutlu'ya, İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mustafa Güvenli, Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği'nden Nevzat Arduç, meclis üyesi adayları ile il ve ilçe yöneticileri de eşlik etti. Ticaret merkezlerine yönelik yeni düzenlemeler ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunan Mutlu, "Burası benim çok önemsediğim bir yer. İzmir’in ilçelerinden ve diğer şehirlerden gelinen bu önemli merkezi daha iyi hale getireceğiz. Canlandırmak için moda günleri, defileler düzenleyeceğiz. Çarşımızı öne çıkarmak için çok çalışacağız. İzmir'i ve sorunlarını bilen bir mimar olarak yola çıktım. En büyük avantajım mesleğim. Mesleki birikimimle, yerel yönetim deneyimimle bu işe talip oldum. Desteğiniz benim için çok kıymetli" dedi. Alışveriş için merkeze gelen vatandaşlar hayat pahalılığından şikayet ederken, esnaf ise "Hiç merak etmeyin, desteklerimiz sizinle. CHP'den başkası olmaz" diyerek Mutlu'ya desteğini dile getirdi.

konaki-masa-basinda-degil-kentin-icinde-yonetecegiz-3.jpg

KONAK’IN HER KÖŞESİ SANATLA BULUŞACAK

Başkan Adayı Mutlu ardından Alsancak'ta bulunan BonVivant'ta sanatseverlerin beğenisine sunulan ve 12 sanatçının eserlerinden oluşan "İzmirli Mimar Ressamlar" adlı sergiyi gezdi. Serginin küratörlüğünü üstlenen Nuran Tanrıverdi ile birlikte eserleri inceleyen Mutlu, sanatçıları tek tek kutladı. Konak’ın her köşesini sanatla buluşturmanın başlıca hedeflerinden biri olduğunu söyleyen Mutlu, sanatçılara her zaman destek olacaklarının altını çizdi.

konaki-masa-basinda-degil-kentin-icinde-yonetecegiz-2.jpg

MASA BAŞINDA DEĞİL KENTİN İÇİNDEN

İlçenin farklı mahallelerinde ev ziyaretlerini de sürdüren CHP Konak Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, akşam saatlerinde Göztepe Mahallesi'nde oturan Dilek ve Yılmaz Bekil çiftinin evine konuk oldu. Apartman sakinlerinin de katıldığı buluşmada talepleri ilgiyle dinleyen Mutlu'ya seçim sürecinde tam destek verildi. Misafirperverlikleri için ev sahiplerine teşekkür eden Mutlu, "31 Mart'tan itibaren Konak ile ilgili tüm kararları komşularımızla birlikte alacağız. Konak’ı masa başında değil, kentin içinden yöneteceğiz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.