Başkan Adayı Önal: Bayraklı için güzel günler yakın

Başkan Adayı Önal: Bayraklı için güzel günler yakın

CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Başkan Adayı Önal, “Bayraklı için güzel günler yakın” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir zaman kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Doğançay Mahallesi ve Merkez Seçim Ofislerimizin açılışını gerçekleştiren Önal, “Bu birlik ve beraberlikle Bayraklı için güzel günler yakındır. Birlikte başaracağız” dedi.

1-002.jpeg

Başkan Adayı Önal, ardından CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ile birlikte İsmail Cem Kültür Merkezi’ndeki Çorum Üçköy Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği’nin kahvaltı etkinliğine katıldı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Önal, “Bayraklı'nın daha ileriye taşınması için toplumun her kesimiyle konuşacak, görüşeceğiz” notunu düştü.

2-002.jpeg

Önal’ın sonraki durağı ise Hanaklılar Derneği kadınlar buluşması oldu. Ziyaretine ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Adayı Önal, “İlçe Başkanımız Sn. Didem Gültekin’le beraber Hanaklılar Derneği kadınlar buluşmasına katıldık. Bayraklı'nın kadınları daha güzel bir Bayraklı'yı hak ediyor. Onlara bu imkanı sunmak bizim en büyük görevimiz olacak. Güçlü Kadın, Güçlü Bayraklı vizyonumuzla eşit ve adil hizmetlerimiz, projelerimiz hazır. Bayraklı’nın kadınlarına hizmet etmeye hazırız” notunu düştü.

3-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.