Başkan Adayı Önal: Bayraklı’da herkese eşit hizmet sağlayacağız

Başkan Adayı Önal: Bayraklı’da herkese eşit hizmet sağlayacağız

CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ziyaretlerde bulunan Önal, “Bayraklı’da herkese eşit hizmet sağlayacağız” dedi.

MEDYA EGE – Yerel Seçimler yaklaşırken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal, seçim çalışmalarına devam ediyor. İzmir Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği’nde dernek üyeleri ve yöneticileriyle bir araya gelen Önal, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Önal, paylaşımında “Vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçları noktasında derneklerimizle sürekli istişare halinde olarak Bayraklı’da çare bulunamayan dert bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

1-002.jpeg

Bayraklı Müzisyenler Derneği'nde sanatçılarla da bir araya gelen Başkan Adayı Önal, “Vatandaşlarımızdan aldığımız güç ile hayallerini kurduğumuz güzel Bayraklı'yı birlikte inşa edeceğiz” dedi.

2-001.jpeg

Başkan Adayı Önal, ardından Bayraklı Belediyesi Ana Hizmet Binası'nda çalışan personeli ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledi. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Önal, “31 Mart'tan sonra Bayraklı için beraber üretecek, beraber çalışacak; Bayraklı'mıza en iyi hizmeti sunacağız” dedi.

3-001.jpeg

Önal, ayrıca sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaşarak, “Oy yoksa hizmet de yok.” anlayışında değiliz. Bayraklı’da herkese eşit hizmeti sağlayacağız” notunu düştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.