Başkan adayı Önal: Çağdaş İzmir'den taviz vermedik vermeyeceğiz!

Başkan adayı Önal: Çağdaş İzmir'den taviz vermedik vermeyeceğiz!

31 Mart’ta vatandaşları oy kullanmaya ve sandıklara sahip çıkmaya çağıran CHP Bayraklı adayı İrfan Önal, "Cumhuriyet’in değerlerinden, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan, çağdaş İzmir’den taviz vermedik, vermeyeceğiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, yarın yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin bir mesaj yayınladı. İrfan Önal, vatandaşları 31 Mart’ta oy kullanmaya ve sandıklara sahip çıkmaya çağırdı.

8.jpeg

İrfan Önal, “Adaylığım açıklandığından beri Bayraklımızı karış karış gezdim. Vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini dinledim. Projelerimi anlattım. Sağ olsunlar birçok olumlu geri dönüşler aldım. Ben bugüne kadar olduğu gibi 1 Nisan’dan itibaren de hep aranızda, yanınızda olacağım. Ayrıca bu süreçte yükümü hafifleten sahada, sokaklarda, meydanlarda, seçim ofislerimizde emek veren tüm emekçi arkadaşlarıma; gençlik kollarından gelen bir abileri olarak genç kardeşlerime, Partililerime çok teşekkür ediyorum. Şimdi, bir kardeşiniz, bir evladınız olarak sizlerden tek bir ricam olacak. 31 Mart’ta sandıklara gidelim. Oyumuzu kullanalım. Çünkü demokratik ve çağdaş bir yaşamı inşa etmek için en büyük kozumuz, oyumuz. Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak, kullandığınız oyların takipçisi olacağız. Sandıklarımıza sahip çıkacağız. Bu konuda içiniz rahat olsun, arkadaşlar. Vatandaşlarımızı oylarını kullanmaya ve sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum. Şimdiye dek olduğu gibi 1 Nisan’dan itibaren de Cumhuriyet’in değerlerinden, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan, çağdaş İzmir’den taviz vermedik, vermeyeceğiz!”

3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.