Başkan Adayı Önal depremi ve mağdurlarını unutmadı

Başkan Adayı Önal depremi ve mağdurlarını unutmadı

CHP’den Bayraklı Belediye Başkanlığı'na aday olarak gösterilen İrfan Önal, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde hem depremde hayatını kaybedenleri andı hem de İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

MEDYA EGE - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal, asrın felaketi olarak kabul edilen 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremin birinci yıl dönümünde anma ve destek programına katıldı. Başkan Adayı Önal, ilk olarak Bayraklı’da yaşayanlarla 30 Ekim Deprem Anıtı önünde bir araya gelerek, İzmir’de yaşanan depremde hayatını kaybedenler ile Kahramanmaraş merkezli depremde 11 ilde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulundu. Önal yaptığı kısa konuşmada, “Bayraklı'nın bir evladı olarak kentimizi depreme karşı daha dirençli bir hale getirmek için durmadan çalışacağıma söz veriyorum” dedi.

gfphbxpwuaafqok.jpg

Başkan Adayı İrfan Önal daha sonra İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek deprem mağdurlarıyla bir araya geldi. Önal sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “Bayraklımızı depreme daha dirençli bir kent haline getirmek için neler yapabileceğimizi konuştuk. Depremzedelerimize her zaman destek olacak ve dayanışmamızı güçlendireceğiz. Dernek Başkanı Sayın Haydar Özkan'a ve dernek üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ederim” dedi.

gfppqdpxmaa8qn5.jpg

gfphbxpwmaacqwu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.