Başkan Adayı Önal: Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışacağız

Başkan Adayı Önal: Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışacağız

CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Önal, “Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart yerel seçimlerine bir aydan az bir süre kala adaylar saha çalışmalarına devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal, çalışmalar kapsamında Postacılar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Önal, ziyarete ilişkin “Postacılar Mahallesi’nde vatandaşlarımızla beraberdik. Bayraklı’yı ve hayalini kurduğumuz Bayraklı’nın yarınlarını konuştuk. Bayraklı’ya halkın yanından ayrılmayacak, daima vatandaşının talep ve istekleri doğrultusunda çalışacak bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceğiz” dedi.

1-007.jpeg

Önal, ardından Çorum İbet Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyaret gerçekleştirerek o anları sosyal medya üzerinden, “Çorum İbet Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde vatandaşlarımızla birlikte kahvaltıdaydık. Bayraklılı hemşehrilerimizden uzakta durmayacağız çünkü Bayraklı’nın ihtiyacı olan bu birlik ve beraberlik. Derneğimizin yöneticilerine ve üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” notuyla paylaştı.

2-006.jpeg

Başkan Adayı Önal, Yamanlar Pazar Yeri’nde vatandaşlarla bir aya geldi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Önal, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Yamanlar Pazar Yeri’ni ziyaret ederek pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Dertleri, talepleri yerinde dinledik. Göreve gelir gelmez çözüm yolları üzerinde çalışacağız” ifadelerini kullandı.

3-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.