Başkan Adayı Önal'dan Bayraklılı muhtarlara söz: Hep yanınızda olacağız

Başkan Adayı Önal'dan Bayraklılı muhtarlara söz: Hep yanınızda olacağız

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal, Bayraklı’da muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlara seslenen Önal, “Sizlerin dayanışmasıyla sürekli yanınızda olacağımızın sözünü veriyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal, Bayraklı’da muhtarlarla buluştu. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, muhtarlara “Geldiğimiz noktada biz CHP’nin yönetim anlayışının, sosyal belediyecilik anlayışının devam etmesi yolunda sizlerin de çok büyük katkılarının olacağından eminiz.” ifadeleriyle seslendi. Ayrıca, toplantıya Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da katıldı.

whatsapp-gorsel-2024-02-10-saat-15-12-13-63cad0bd.jpg

"HİZMETLERİ DAHA İLERİYE GÖTÜRECEĞİZ"

Tugay, toplantıda gerçekleştirdiği konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Demokrasi bir bayrak değişimidir. Bir nöbet değişimidir. Bu kaçınılmazdır. Yani hiç kimse seçildiği günden itibaren ölene kadar bu görevlerde kalmıyor ve buradaki takdir tamamen partiye aittir. Nasıl 2019 yılında, kimin nereye aday olacağını, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Merkezi, Parti Meclisi, genel başkanı belirlediyse bugün de aynı şartlarda bu adaylaştırma gerçekleşmiştir. Bu durumda bize düşen şey, bunu bir görev değişimi olarak görüp kabul etmek ve yeni aday olan arkadaşlarımıza destek olmaktı. Burada kişiselleştirmek, biraz sınırı aşmak, buradaki itirazda partinin etik değerlerini aşmak, kendisi partiden daha üstteymiş gibi tavırlar takınmak gerçek Cumhuriyet Halk Partililiğe yakışmaz. O yüzden Serdar Başkanıma ve onun gibi bu olgunluğu gösteren, yeni aday gösterilen parti ilimize el uzatıp yanında olan, destek olan tüm başkanlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Onların düşünceleri, onların bize bıraktığı miras ve önümüzdeki dönemde onlardan alacağımız katkı yine çok değerli olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi bayrağı hiçbir zaman yere düşmedi. Bundan sonra da düşmeyecek. Biz o bayrağı daha yükseklere taşıyacağız. Hizmetleri de daha ileriye götüreceğiz. Önümüzdeki dönemde kesinlikle mahcup olmayacağız.”

whatsapp-gorsel-2024-02-10-saat-15-12-11-e3b52009.jpg

"BU BİR BAYRAK YARIŞI"

CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal, muhtarlarla işbirliği yapacaklarının altını çizerek, “Bu bir bayrak yarışı. Cumhuriyet Halk Partisi, İzmir'de ve büyükşehirde de halihazırda iktidar. Bayraklımız'da da Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını tekrar dalgalandırmak, sizlerin de desteğiyle İzmir Büyükşehir Belediyemizi bir daha kazanma noktasında elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyoruz. Sizlerin dayanışmasıyla, bize vereceğiniz bilgilerle, sürekli yanınızda olacağımızın sözünü veriyoruz.”

whatsapp-gorsel-2024-02-10-saat-15-12-11-ea834f32.jpg

"SİYASET BİR YOLCULUK"

Toplantıda konuşma gerçekleştiren Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ise, CHP’de yaşanan görev değişiminin farklı algılara neden olmaması gerektiğini belirterek “Siyaset bir yolculuk ve bir görev değişimi. Bugün de burada Cumhuriyet Halk Partisi'nin çok kıymetli büyükşehir belediye başkan adayı Cemil Bey'i ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bayraklı adayımız da burada, onu da kutluyoruz” diye konuştu.

Serdar Sandal, şöyle devam etti:

“Cumhuriyet Halk Partisi 100 yıllık bir siyasal hareket. Bugünün partisi değil. Anadolu Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti'nin devamı. Cumhuriyet Halk Partili olmak demek aynı zamanda Kuvayi Milliyeci olmak demek. Herkesi kucaklamak, kimseyi ötekileştirmemek demek. Bu boyutuyla bizim aramızdaki görev değişiklikleri toplumda farklı algılara neden olmamalı. Çünkü bu bir bayrak değişimi. Burada önemli olan demokrasinin başkenti olan İzmir'i tekrar aynı unvanla taçlandırabilmek. İki tane pırıl pırıl adayımız var. Bütün çabamızla sizin yanınızda olacağız.”

whatsapp-gorsel-2024-02-10-saat-15-12-12-4c835fc8.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.