Başkan adayı Onur Yiğit pazar esnafıyla buluştu

Başkan adayı Onur Yiğit pazar esnafıyla buluştu

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Balçova Belediye Başkan adayı Onur Yiğit, Viyadükaltı Pazaryeri'nde pazar esnafı ve vatandaşlarla buluştu.

MEDYA EGE - 31 Mart Yerel Seçimleri'ne kısa bir zaman kala, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balçova Belediye Başkan adayı Onur Yiğit, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda ilçeyi karış karış gezerek çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan ziyaretlerini sürdüren Yiğit, çalışmalarına Viyadükaltı Pazaryeri'nde pazar esnafıyla bir araya gelerek devam etti.

gi386izxoaeawby.jpg

Esnafların sorun, ihtiyaç ve taleplerini birebir dinleyen ve sorunlara yönelik çözüm önerilerini paylaşan Yiğit, "Geleceğin Balçova'sı'nı hep birlikte inşaa edeceğiz" mesajı verdi.

Pazar alışverişine çıkan vatandaşlarla da sohbet eden Yiğit, yoğun ilgiyle karşılandı. Vatandaşların kendisine geçinemediklerini, enflasyon karşısında zor durumda kaldıklarını anlattıkları Başkan adayı Yiğit, sosyal belediyecilik vurgusu yaparak, "Hayata geçireceğimiz desteklerle vatandaşlarımıza nefes aldıracağız" dedi.

gi386iiwcaeusr8.jpg

gi386itxyaap0q4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.