Başkan Adayı Özlale: Halka gelir getirecek projeler hayata geçireceğiz!

Başkan Adayı Özlale: Halka gelir getirecek projeler hayata geçireceğiz!

İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Ümit Özlale, seçim çalışmaları kapsamında Mordoğan ve Karaburun’da esnafı ziyaret ederek, halk ile bir araya geldi.

Seçim çalışmalarına önce Karaburun’da başlayan, esnaf ziyareti ve vatandaşlarla sohbet eden İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, halkın sorunlarını dinledi, projelerini anlattı. Mordoğan’da seçim çalışmasına devam eden Özlale burada da esnafı ziyaret etti, halkla bir araya geldi. Mordoğan halkının “Yıllardır hiçbir şey değişmedi, problemlerimiz çözülmedi. Artık bu düzenin değişmesi gerek, hizmet istiyoruz” sözlerine karşılık yapacağı projeleri anlattı.

ozlale-4-1.jpg

REFAH YARIMADASI OLACAK

Çocukluğunda yüzmeyi öğrendiği sahilin önünde seçim çalışması yaparken büyük bir keyif aldığını dile getiren Özlale, bölgenin yıllardır çözülemeyen sorunlarını başkan olması halinde çözmeye talip olduğunu söyledi. Bölgenin turizm potansiyelinin oldukça yüksek olduğunu, yarımadayı betona boğmadan başta turizm olmak üzere birçok alanda ekonomiye katkı sağlayacak bir konuma getirmenin mümkün olduğuna dikkat çeken Özlale, “Bölgede küçük esnafa ve özellikle kadın kooperatiflerine destek olmak gerekiyor. Nergis ile birlikte bölgenin inek ve keçi sütünden yapılan kopanisti, kelle ve tulum peyniri gibi yerel lezzetlerinin tanıtılması, bir değere dönüştürülmesi çok önemli. Büyükşehir Belediyesi olarak bölgeyi daha da betonlaştırmadan, doğal güzelliklerini koruyarak, halka da gelir getirecek projeleri hayata geçirerek, sorunlarını çözüp, refah yarımadasına çevireceğiz” dedi.

ozlale-3.jpg

Mordoğan’da Pazar yerini de geçen Özlale, bir seçmenin “Oğlum sizi çok seviyor, sizi o kadar çok anlattı ki beni de size oy vermeye ikna etti” sözü üzerine seçmenin oğlunu ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

ozlale-cemil-tugay-1.jpg

Başkan Adayı Özlale, Mordoğan’da da rakibi CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ile karşılaştı. Rakibine başarılar dileyen Özlale bir süre Tugay ile sohbet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.