Başkan Adayı Pehlivan: İyi ki bir sebeple yollarımız kesişti!

Başkan Adayı Pehlivan: İyi ki bir sebeple yollarımız kesişti!

AK Parti Menemen Belediye Başkanı ve yeniden Başkan Adayı gösterilen Aydın Pehlivan, seçim çalışmalarına kapsamında kursiyerlerle bir araya gelirken, THK Menemen Şube’sini ziyaret etti.

MEDYA EGE – AK Parti’nin Menemen Belediye Başkanı ve aynı zamanda yeniden aday gösterilen Aydın Pehlivan, yerel seçime hızla yaklaşırken seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Pehlivan, çalışmalar kapsamında Menemen Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde eğitimler alan kursiyerlerle bir araya geldi. Pehlivan, ziyarete ilişkin sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak, “Kursiyerlerimiz için her biri altın bilezik niteliğindeki kurslarımızı tamamlayan hemşehrilerimize bu güzel buluşma için, gösterdikleri ilgi ve sevgi için, gösterdikleri birlik ve beraberlik ruhu için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız ve iyi ki bir sebeple yollarımız kesişti ve tanışma imkanı bulduk” notunu düştü.

2-002.jpg

Kursiyerlerle buluşmanın ardından Türk Hava Kurumu’nun 99.yıldönümü nedeniyle THK Menemen Şubesi’ne ziyaret gerçekleştiren Başkan Adayı Pehlivan, THK Menemen Şubesi’yle birlikte Cumhuriyet Meydanı’na çelenk bırakarak tören gerçekleştirdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Pehlivan, “İstikbal göklerdedir diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla kurulan Türk Hava Kurumu’muzun 99. yıl dönümü vesilesiyle Cumhuriyet Meydanımızda çelenk sunma törenine katıldık. Asırlık çınarımızın yeni yaşını kutlar, nice gurur dolu yıllar dilerim” ifadelerini kullandı.

7.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.