Başkan Adayı Pehlivan: Menemen büyüyor ve gelişiyor!

Başkan Adayı Pehlivan: Menemen büyüyor ve gelişiyor!

AK Parti Menemen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Başkan Adayı Pehlivan, “Menemen büyüyor ve gelişiyor!” dedi.

MEDYA EGE – Yerel Seçimlere geri sayım sürerken Menemen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Menemen’de ağırlayan Pehlivan, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanımız, İzmir Milletvekilimiz Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu ilçemizde ağırladık. Yapımını tamamladığımız Gençlik Merkezimizi ve Spor Salonumuzu birlikte gezdik. Çok beğendiğini ifade etti. Nazik ziyareti ve ilgisi için kendisine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

2-001.jpeg

“Menemen büyüyor ve gelişiyor” diyen Başkan Adayı Pehlivan, sosyal medya hesabından projeleriyle ilgili paylaşımda bulunarak şu notu:

“Bu süreçte araç sayımız artarken, önümüzdeki dönemde ilçemizi ziyaret edecek misafirlerimizi de ekleyince biliyoruz ki otopark sıkıntısı üst seviyeye çıkacak. Buna izin vermemek adına ilçemize bölgesel otoparklar kazandıracağız.”

1-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.