Başkan Adayı Pehlivan: Menemen için büyük bir aşkla çalışmaya hazırız!

Başkan Adayı Pehlivan: Menemen için büyük bir aşkla çalışmaya hazırız!

AK Parti Menemen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Adayı Pehlivan, “Menemen için büyük bir aşkla çalışmaya hazırız” dedi.

MEDYA EGE – AK Parti Menemen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Adayı Pehlivan, Karaorman Mahallesi’ne ziyarette bulundu. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Pehlivan, “Karaorman mahallemizi ilçe başkanlarımız ve meclis üyesi adaylarımızla birlikte ziyaret ettik. Hemşehrilerimizin teveccühü bizlere güç verdi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Menemen için büyük bir aşkla çalışmaya hazırız!” notunu düştü.

p1.jpeg

Başkan Adayı pehlivan, ayrıca Seyrek-Otoban Bağlantı Projesiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Menemen’imiz büyüyüp gelişirken, otoyol bağlantıları çok önemli. Bu sebeple Otoyoldan, Günerli, Seyrek, Maltepe, Bağarası güzergahındaki yolun duble yol olması projesi onaylandı. Yatırım bütçesine alındı ve bu yılın son çeyreğinde ihalesi yapılacak” ifadelerini kullandı.

p2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.