Başkan Adayı Pehlivan: Menemen için çalışmaya devam edeceğiz

Başkan Adayı Pehlivan: Menemen için çalışmaya devam edeceğiz

AK Parti Menemen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Battı-Çıktı projesinin tamamlandığını müjdeleyerek, “Menemen için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Yerel seçimlere kısa bir süre kala AK Parti Menemen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan, seçim çalışmalarına devam ediyor. Yanık Mahallesini ziyaret eden Pehlivan, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Yanık Mahallemizi ziyaret ederek, hemşerilerimizle bir araya geldik. Bizleri samimiyetle karşılayan her hemşehrime gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız” dedi.

1-001.jpeg

Pehlivan, Macera Parkı projesiyle ilgili paylaşımda da bulunarak, “Yahşelli’de 110 bin metrekare alanı kapsayan devlet ormanını, girişimlerimiz sonucu Menemen’imize kazandırmıştık. Bu bölgeden hemşehrilerimizin yararlanması için mesire alanı ve macera parkı kuracağız. Sadece çocuklarımız değil, yetişkinlerimizin de heyecanlı anlar yaşayacağı macera parkımız, Menemen dışından da büyük ilgi görecek” ifadelerini kullandı.

Başkan Adayı Pehlivan, ayrıca görev sürecinde yapımı başlanan Battı-Çıktı projesinin tamamlandığını da duyurarak şunları not düştü:

“Vakit tamam. İlçe trafiğimize çağ atlatacağımız Battı-Çıktı projemizi tamamlamanın büyük mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Kentimiz ve hemşehrilerimiz açısından tarihi öneme sahip olan projemizin açılışında ve akabinde tören alanında gerçekleştireceğimiz iftar soframızda sizlerle birlikte olmaktan onur duyacağız.”

Başkan Adayı Pehlivan, gün içerisinde ziyaretlerine devam ediyor. Doğa Mahallesi'ne ziyaret gerçekleştiren Pehlivan, vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. Pehlivan o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, "Hemşehrilerimizle buluştuk, hasbihal ettik. Sözümüz söz; hep birlikte Menemen için çalışmaya devam edeceğiz. Aydın Pehlivan sözü" notunu düştü.

giey1lpxaaethap.jpeg

giey1lrwuaa-eic.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.