Başkan Adayı Pehlivan: Menemen'in istikbali sizlersiniz

Başkan Adayı Pehlivan: Menemen'in istikbali sizlersiniz

AK Parti’nin Menemen Belediye Başkan Adayı Aydın Pehlivan, hız kesmeden seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Pehlivan, “Çocuklar, gençler Menemen’in istikbali sizlersiniz” mesajı verdi.

MEDYA EGE – AK Parti’nin Menemen Belediye Başkanı ve yeniden aday gösterilen Aydın Pehlivan, ziyaretlerde bulunarak seçim çalışmalarına devam ediyor. Yahşelli Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Şentürk ve yönetimini Belediyede ağırlayan Pehlivan, “Menemenimizde gençlerimizin spor ile iç içe büyümeleri için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

1-005.jpg

AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, MHP İl Başkanı Veysel Şahin, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, başkanlığında gerçekleştirilen Seçim Koordinasyon Toplantısına da katılan Pehlivan, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Ulukent’i bir görün. Asarlık’ı bir görün. Koyundere’yi bir görün. Menemen’in nasıl da göz kamaştıran, hayranlık uyandıran bir kelebeğe dönüştüğünü bir görün. Menemen’i görmeden bir kent için aşkla çalışmanın ne olduğunu, hizmetin nasıl olması gerektiğini asla anlayamazsınız. Gelin biz sizi ağırlayalım” notu düştü.

2-003.jpg

Pehlivan ayrıca çocuklara ve gençlere seslenerek, “Umudumuz çocuklar, ışığımız gençler… Menemen’imizin istikbali sizlersiniz. Ben de bu can, bu bedende oldukça sizlerin yanında olmaya devam edeceğim” mesajı verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.