Başkan Adayı Pehlivan: Menemenliler her şeyin iyisini hak ediyor!

Başkan Adayı Pehlivan: Menemenliler her şeyin iyisini hak ediyor!

AK Parti Menemen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan, seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Pehlivan, “Menemenliler her şeyin iyisini hak ediyor” dedi.

MEDYA EGE – AK Parti Menemen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan, 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Pehlivan, Çocuk Köyü’nün müjdesini vererek, “Bir yerde çocukların kahkahaları yükseliyor, yüzleri gülüyor, gözlerinin içi gülümsüyorsa orada her şey yolunda demektir. İşte o zaman hayat bayram olur. Her zaman söylediğim gibi ‘Menemen ve Menemenliler her şeyin en iyisini hak ediyor.’ 10 bin metrekarelik alanda çocuklarımızın hem eğlenip hem de öğreneceği çocuk köyümüze herkesi bekliyoruz” dedi.

1-003.jpeg

Gençlerle bir araya gelen Başkan Adayı Pehlivan, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Pehlivan, paylaşımında, “Tarihi Taşhan'da AK Parti Menemen Gençlik Kollarımız tarafından düzenlenen "Gençlik Aşkıyla Menemen" programında gençlerimizle bir araya geldik. İstiyoruz ki gençlerimizin yüzü hep gülsün, gözlerinde pes etmeyen inançlı bakışı hep görelim. Görevimiz gençlerimizi desteklemek, gerekli maddi ve manevi donanımı sağlamak. Bu idrakle gençlerimiz için attığımız her adım, bu vatanı ve milleti sevmekle ilgilidir. Programımıza katılımıyla değer katan Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcımız Emre Cemil Ayvalı’ya, Menemen İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Murat Urğan’a ve buluşmamıza katılan tüm gençlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

2-003.jpeg

Başkan Adayı pehlivan, ardından Menemen Mardinliler Derneği’ne ziyarette bulundu. Pehlivan, ziyarete ilişkin “Menemen Mardinliler Derneğimizi ziyaret ettik. Yoğun geçen bir günü Mardinli hemşehrilerimizin sıcak çayı ve güler yüzüyle noktaladık” dedi.

3-002.jpeg

Pehlivan’ın sonraki durağı ise Zumba ve Pilates Turnuvası ödül töreni oldu. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Adayı Pehlivan, şunları söyledi:

“Belediyemizin spor kurslarında eğitim alan hanımlarımızın kendi aralarında düzenlemiş olduğu Zumba ve Pilates turnuvasında dereceye giren sporcularımızın ödül törenine katıldık. Kursiyerlerimizin azmi ve gösterdikleri performans bizleri çok mutlu etti.”

4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.