Başkan Adayı Pehlivan seçim çalışmalarına devam ediyor

Başkan Adayı Pehlivan seçim çalışmalarına devam ediyor

AK Parti Menemen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan, yeniden aday gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

MEDYA EGE – Yeniden aday gösterilen AK Parti’nin Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, yerel seçim yaklaşırken seçim çalışmalarına hız verdi. Pehlivan çalışmalar kapsamında, Ege Bölgesi Yoncalılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’ne ve Umut Işığı Gönüllüleri’ne ziyarette bulundu.

Ege Bölgesi Yoncalılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Adayı Pehlivan, “Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının her zaman ön planda olduğu bu güzel topluluğun bir parçası olmaktan onur duyuyorum. Bu kahvaltının organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizi değerli üyeleriyle buluşturma inceliğini gösteren kıymetli başkanıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Geçmişten bugüne yapılan emeklerle bu günlere gelen derneğimiz, gelecekte de aynı azim ve kararlılıkla kentimize hizmet etmeye devam edecektir. Bizler de her zaman olduğu gibi yanınızda olmayı sürdüreceğiz. Her zaman söylediğim gibi, Mesele birlikte olmak, birlikte başarmak” mesajı düştü.

1-002.jpeg

Ardından Umut Işığı Gönüllüleri’ne de ziyarette bulunan Pehlivan, “Evlatlarımızın geleceğe hazırlanması, Menemen’imize, ülkemize ve insanlığa faydalı birer birey olabilmesi için derslerinden, kırtasiye ve giyim malzemesine kadar yavrularımızı yalnız bırakmayan Umut Işığı Gönüllüleri’ni ziyaret ettim. Bizleri karşılayan miniklerimiz başta olmak üzere evlatlarımızın gözlerinde umut ışığının daima sürmesi ümidiyle…” dedi.

2-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.