Başkan adayı Sarman: Daha güçlü bir Narlıdere için çalışıyoruz!

Başkan adayı Sarman: Daha güçlü bir Narlıdere için çalışıyoruz!

AK Parti Narlıdere Belediye Başkan Adayı Murat Sarman, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ziyaretlerini aralıksız sürdüren Sarman, "Şeffaf ve insan odaklı, daha güçlü ve daha güzel bir Narlıdere için çalışıyoruz" dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Narlıdere Belediye Başkan Adayı Murat Sarman, Oda, dernek ve Sivil Toplum Kuruluşları'na (STK) ziyaretlerini sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen Sarman, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak "Dayanışma, birlik ve dostlukla birlikte yol almak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Esnafların Narlıdere'nin kalbi olduğunu belirten Sarman, "Esnaflarımızın yaşadığı sorunlara çözüm bulmak öncelikli görevlerimiz arasında. Hep birlikte omuz omuza olacağız. Esnaflarımızın Narlıdere’mize kattığı kültürel ve ekonomik değerleri korumak ve birlikte yol almak için çalışıyoruz" dedi.

Herkese adil ve eşit hizmet getireceklerini söyleyen Sarman, "Şeffaf ve insan odaklı, daha güçlü ve daha güzel bir Narlıdere için çalışıyoruz. Dayanışma ile geleceği birlikte inşa etmek için buradayız. Katılımcı bir yönetim anlayışı ile ilçemizi hak ettiği konuma yükselteceğiz" diye konuştu.

her-esnafin-emeginin-uzun-ve-guzel-bir-oykusu-vardir-paylasarak-gucluyuz-narlidere-aknarlidere-akparti-muratsarman-5.jpg

her-esnafin-emeginin-uzun-ve-guzel-bir-oykusu-vardir-paylasarak-gucluyuz-narlidere-aknarlidere-akparti-muratsarman-9.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.