Başkan Adayı Sarman: Vatandaşlarımızla omuz omuza olacağız!

Başkan Adayı Sarman: Vatandaşlarımızla omuz omuza olacağız!

AK Parti Narlıdere Belediye Başkan Adayı Murat Sarman, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Narlıderelilerle bir araya gelen Sarman, “Vatandaşlarımızla omuz omuza olacağız!” dedi.

MEDYA EGE – AK Parti Narlıdere Belediye Başkan Adayı Murat Sarman, 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Narlıdere sokaklarında vatandaşlarla sohbet edip, sorun ve talepleri dinleyen Sarman, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Narlıdere’mizin kıymetli vatandaşlarını ziyaret ettik. Birlik ve dayanışma ile daha güzel bir Narlıdere!” notunu düştü.

narlideremizinkiymetlivatandaslariniziyaretettik-birlikvedayanismailedahaguzelbirnarliderenarlidereaknarlidereakpartimuratsarman.jpg

Sosyal medya hesabından çocuklarla birlikte paylaşımda bulunan Başkan Adayı Sarman, paylaşımında “Geleceğimizin ışıkları olan çocuklarımıza daha güzel yarınlar hazırlamak için çalışıyoruz. Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız” dedi.

gelecegimizinisiklariolancocuklarimizadahaguzelyarinlarhazirlamakicincalisiyoruz-birliktegucluyuzbirliktebasaracagiz-narlidereaknarlidereakpartimuratsarman.jpg

Narlıdere’de ziyaretlerine devam eden Sarman, esnaflarla bir araya geldi. Sarman, o anları paylaşarak, “Esnaflarımızın yaşadığı sorunları sadece dinlemek değil çözmek için varız. Hep birlikte omuz omuza olacağız. Narlıdere’mizde esnafımızla vatandaşımızla daima omuz omuza olacağız” ifadelerini kullandı.

esnaflarimizinyasadigisorunlarisadecedinlemekdegilcozmekicinvariz-hepbirlikteomuzomuzaolacagiz-narlidereaknarlidereakpartimuratsarman-1.jpg

Başkan Adayı Sarman, ayrıca 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarını ziyaret etti. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Sarman şu notu düştü:

“Sahip olduğumuz en önemli şey sağlık. Bizler için gece gündüz çalışan Sevgili Ege İnce Hastanesi Personelleri ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım.”

snapinsta-app-431174110-122129866916194652-8272287645558966541-n-1080.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.