Başkan Adayı Sengel: Anlatarak ve dinleyerek sokaklardayız!

Başkan Adayı Sengel: Anlatarak ve dinleyerek sokaklardayız!

CHP Efes Selçuk Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, seçim çalışmaları kapsamında Efes Selçuk sokaklarında vatandaşlarla sohbet etti.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi’nin Efes Selçuk Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Adayı Sengel, çalışmalar kapsamında Efes Selçuk sokaklarında vatandaşlarla bir araya geldi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Sengel, “Aydınlık yarınlara dair yürüyüşümüz emin adımlarla devam ediyor; gülümseyerek, anlatarak ve en çok da dinleyerek Efes Selçuk sokaklarındayız” notu düştü.

Başkan Adayı Sengel, ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı bir diğer paylaşımda beş yıllık belediye başkanlığı döneminde kadınlar için yaptığı çalışmalardan bahsederek, “Efes Selçuk’ta yaşayan kadınların üretime katılıp eşit şartlarda çalışabilmesi için Efes Tarlası Bakkalı ve Efesium Hediyelik Eşya Dükkânı ile kadın emeğini değerlendirmeye fırsat sağladık. Anneleri işlerini yaparken, bizler Deppo Efes Masal Evi ile 1604 çocuğumuzun bakımını üstlendik” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.