Başkan Adayı Sengel: Ne varsa bizim gençlerimizde var!

Başkan Adayı Sengel: Ne varsa bizim gençlerimizde var!

CHP Efes Selçuk Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu sengel, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Sengel, “Ne varsa bizim gençlerimizde var” dedi.

MEDYA EGE – Yerel Seçimlere bir aydan az bir süre adaylar saha çalışmalarına devam ediyor. CHP Efes Selçuk Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, Eğitim- İş Selçuk Temsilciği’ne ziyarette bulundu. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Sengel, “Eğitim -İş Selçuk Temsilciği’nde öğretmenlerimizle kentimiz ve eğitim üzerine konuştuk. Her şeyin başı eğitim, eğitimin en önemli unsuru öğretmenlerimizdir” ifadelerini kullandı.

1-004.jpeg

Başkan Adayı Sengel, ardından Efes Selçuk Belediye Bandosu ve Efes Selçuk Belediyesi Folklor Ekibi’nin gençleriyle bir araya geldi. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sengel, “Ne varsa bizim gençlerimizde var! Efes Selçuk Belediye Bandosu ve Efes Selçuk Belediyesi Folklor Ekibi’nin gençleriyle bir araya geldik. Milli bayramlarımızın coşkusunu sokaklarımıza taşıyan, etkinliklerimize renk katan gençlerimize ne kadar teşekkür etsek az” notunu düştü.

2-003.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.