Başkan Adayı Sengel'den destek açıklamasına dayanışma mesajı

Başkan Adayı Sengel'den destek açıklamasına dayanışma mesajı

İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanlığında toplu istifa yaşanırken, istifa edenler CHP'nin Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'i destekleyeceklerini belirtmişti. Başkan Adayı Sengel, dayanışma mesajı yayınlayarak teşekkür etti.

MEDYA EGE - Eski İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Levent Görür’ün önderliğinde İYİ Parti'nin Selçuk teşkilatında 100’ün üzerinde toplu istifa yaşandı. Levent Görür, beraberindeki partili arkadaşlarıyla birlikte CHP’li Selçuk Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel'in yolunda durarak destek vereceklerini belirttiler.

Destek açıklaması sonrası CHP’nin Efes Selçuk Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesabı üzerinden dayanışma ve teşekkür mesajı paylaştı. Sengel’in paylaşımında, “5 yıl boyunca her yurttaşımızın hakkına sahip çıkarak, Efes Selçuk’u hep birlikte koruyup kolladık. Şimdi halkımızın bu birlikteliğe sahip çıkarak Türkiye İttifakı’na katıldığını görmek hepimizi çok mutlu ediyor, güçlendiriyor. İyi ki varsınız, birlikte çok daha güçlüyüz...” ifadeleri yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.