Başkan Adayı Sengel'den Zafer Mitingine davet

Başkan Adayı Sengel'den Zafer Mitingine davet

29 Mart Cuma günü saat 20.00’de Pazar Yeri’nde gerçekleşecek Zafer Mitinginde Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel halka seslenecek. Miting sonrasında efsanevi müzik grubu Moğollar sahne alacak.

Yoğun bir seçim kampanyası geçiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selçuk İlçe Örgütü ve Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel Zafer Mitingi ile seçim kampanyasını zafer ile tamamlamaya kararlı. Adaylık sürecinden beri belediye meclis üyesi adayları, önceki dönem meclis üyeleri ve partilileri ile Efes Selçuk’u sokak sokak gezen Filiz Ceritoğlu Sengel, bir kez daha Efes Selçuk’un belediye başkanı olmaya hazırlanıyor.

Zafer Mitinginin ardından 30 Mart Cumartesi günü Zafer Konvoyu düzenlenecek. Deppo Efes önünden saat 13.00’te başlayacak konvoyda araçlar ilçede belirlenen güzergah boyunca gezecek.

Yoğun geçen seçim kampanyasını 29 Mart’ta düzenlenecek olan Zafer Mitingi ile tamamlayacak olan Filiz Ceritoğlu Sengel ve CHP Efes Selçuk İlçe Örgütü tüm Efes Selçukluları Zafer Mitingi ve Zafer Konvoyunda bir arada olmaya davet etti.

konvoy-res-m.jpg

m-t-g-ve-konser-res-m.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.