Başkan Adayı Tanık: Az konuşup çok iş yapacağız!

Başkan Adayı Tanık: Az konuşup çok iş yapacağız!

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, "Yapacak çok işimiz var; az konuşup çok iş yapacağız. Vaad değil üretken belediye olacağız" dedi.

MEDYA EGE - Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, esnaf, vatandaş, Sivil Toplum Kuruluşu (STK), oda ve dernek ziyaretlerine devam ediyor.

gfglr4oxiaaqa1w.jpg

İlçenin her noktasına ötekileştirmeden ve ayrıştırmadan hizmet götüreceklerini her fırsatta vurgulayan Başkan Adayı Tanık, vatandaşlar tarafından da yoğun ilgiyle karşılanıyor. Seçim çalışmaları kapsamında Cumhur İttifakı STK Buluşması'na da katılan Tanık, programda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Hamza Dağ ve Cumhur İttifakı'nın geçmiş dönem Çeşme Belediye Başkan Adayı Mustafa Cenger ile bir araya geldi. Tanık, STK'ların Türkiye ve Çeşme için çok önemli olduğunun altını çizerek "Onlar için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

gf5rbvmx0aatu8v.jpg

Geçtiğimiz günlerde Boyalık Otel'de gerçekleşen buluşmada Cenger, Başkan Adayı Tanık'a tam destek verdiğini belirterek seçim stratejisinde ortak hareket etme kararı aldıklarını vurgulamıştı.

cenger-den-esat-tanik-a-tam-destek-116165.jpg

Öte yandan sosyal medya hesabından Çeşme Belediyesi çalışanlarına yönelik de bir mesaj yayınlayan Başkan Adayı Tanık, tüm belediye çalışanlarının Çeşme'nin evladı olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Son bir kaç gündür yoğun bir şekilde tarafıma gelen söylemlerle ilgili bir açıklama yapma gereği duydum.

Anlıyorum ki bu dezenformasyonların başlaması bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Ben Esat Tanık Çeşme'nin evladı Esat Tanık…bunu bir daha söylemek istedim…

Tüm belediye çalışanları da Çeşme'nin evladıdır ve bizlerin kardeşi, abisi nasipse mesai arkadaşı olacak.
Ben emek alınteri liyakat nedir iyi bilirim. Kimsenin ekmeğiyle oynamaya değil ekmeğini artırmaya vesile olmak için yola çıktım.Bizimle yaşanılabilir, parmakla gösterilen bir Çeşme yaratmak için yüreğini ortaya koyan her belediye çalışanın başımızın üstünde yeri var.Çalışan her personelimizin ve ailesinin kefaleti benim şerefimdir.

'Herkes bilsin! Biz geldiğimizde kimseyi işinden çıkartma gibi bir düşüncemiz yok'

Yapacak çok işimiz var; az konuşup çok iş yapacağız. Vaad değil üretken belediye olacağız."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.