Başkan Adayı Tanık: Çeşme hizmete 'tanık' olacak!

Başkan Adayı Tanık: Çeşme hizmete 'tanık' olacak!

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdüren Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, "Esnaflarımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız pozitif enerji doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Çeşme hizmete tanık olacak" dedi.

MEDYA EGE - 31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken Cumhur İttifakı'nın MHPli Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, ilçeyi karış karış gezerek çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında ziyaretlerine devam eden Tanık, ilçe esnafıyla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Tanık, sorun, ihtiyaç ve talepleri dinleyerek alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet etti.

tjfnfgk.jpg

Ziyaretlerinde Çeşme'de her kesime ayrım yapmadan, ötekileştirmeden hizmet götüreceklerini vurgulayan Tanık, "Çeşme'de her kesimden vatandaşımızın sesine kulak verecek, ilçemizin güzel insanlarıyla birlikte güzel işler yapacağız. Hep yanlarında olacak, her sorunu beraber çözeceğiz. Esnaflarımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız pozitif enerji doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Çeşme hizmete tanık olacak" diyerek ilçe esnafına hayırlı işler temennisinde bulundu.

gg3qy6dxsaaej6k.jpg

gg3qy5-w8aak0-i.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.