Başkan Adayı Tanık: Çeşme için çalışmaktan asla yorulmayacağım!

Başkan Adayı Tanık: Çeşme için çalışmaktan asla yorulmayacağım!

Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirdi. Vatandaşlarla bir araya gelen Tanık, “Çeşme için çalışmaktan asla yorulmayacağım” dedi.

MEDYA EGE – Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, güne Reisdere Pazar Yeri'ni ziyaretle başladı. Vatandaşlar ve esnafla sohbet eden Tanık, “Reisdere Pazar Yeri'ni ziyaret ederek yerel üreticilerimizin sorunlarını ve taleplerini dinledik. Çeşme için kurduğumuz hayalleri konuşmaktan, Çeşme'de gerçekleştirmek istediklerimiz için çalışmaktan asla yorulmayacağım” dedi.

1-004.jpeg

Ovacık’ta vatandaşlarla buluştuğu anı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Tanık, “Dün Ovacık'ta Çeşmeli vatandaşlarımızla bir araya gelerek keyifli bir akşam geçirdik. Desteğiniz ve samimi sohbetiniz için herkese teşekkür ediyorum. Sevgi ve heyecanınızı gördükçe Çeşme'ye dair umudumuz artıyor” ifadelerini kullandı.

2-004.jpeg

Başkan Adayı Tanık, ayrıca Çeşme Kıraathane'sinde de vatandaşlarla bir araya gelip, projelerini anlattı, Vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyen Tanık, “Çeşmemiz için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

3-004.jpeg

Tanık, ardından Balık mezatında esnafı ziyaret etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Tanık, “Balık mezatında esnafımızı ziyarette ettik. Çeşme’mizin ekonomisine büyük katkı sağlayan esnafımızın faaliyetlerini daha da geliştireceğiz” notunu düştü.

4-002.jpeg

Tanık ayrıca, “Her zaman en büyük destekçimiz olan hemşehrilerimiz ile aramızda gönülden gönüle bir yol var” mesajı verdi.

5-001.jpeg

Başkan Adayı Tanık, sosyal medya hesabından Çeşmelilere seslenerek, 9 Mart Cumartesi günü saat 14.00’da gerçekleşecek Proje Tanıtım Toplantısına davet etti. Tanık, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Kıymetli Çeşmeliler, Değerli Hemşehrilerim,

İlçemizin sorunlarına “kalıcı çözümler getirmek için hayata geçireceğimiz “hizmet, proje ve yatırımları” paylaşacağım tanıtım toplantımıza katılımınızdan mutluluk duyarım.”

6-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.