Başkan Adayı Tanık: Çeşme’de doğalgaz konforlu bir yaşam başlatacağız

Başkan Adayı Tanık: Çeşme’de doğalgaz konforlu bir yaşam başlatacağız

Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Tanık, “Çeşme’de doğalgaz konforlu bir yaşam başlatacağız” dedi.

MEDYA EGE – Yerel seçimlere kısa bir süre kala adaylar saha çalışmalarına hız verdi. Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda “Çeşme’de doğalgaz konforlu bir yaşam başlatacağız” diyerek, “Çeşme'nin süregelen sorunu haline gelen ve Çeşmelinin konforlu yaşama hakkını engelleyen doğalgaz sorununu çözeceğiz. Gerekli doğalgaz yatırımlarını yaparak ve alt yapı sorununu çözüme kavuşturarak Çeşme'de doğalgazı olmayan tek bir mahalle bile bırakmayacağız. 2025 kışında, tüm halkımızı sıcak ve konforlu evlerine kavuşturacağız” notunu düştü.

2-002.jpeg

Başkan Adayı Tanık, Alaçatı Pazar Yeri’ne ziyaret gerçekleştirdi. Üreticilerle bir araya gelen Tanık, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Alaçatı pazar yerinde yerel üreticilerimizi ve pazar alışveri yapan vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledik. Herkesin şikayetçisi olduğu mevcut bakımsız ve düzensiz Alaçatı pazar yerini; kapalı otopark, ulaşım transfer merkezi, meydan, açık ve yeşil alanlar, pazar yeri ve sosyal alanlar içeren bir bölge olarak ilçemize tekrardan kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

1-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.