Başkan Adayı Tanık: Esnaf gülerse Çeşmeli güler

Başkan Adayı Tanık: Esnaf gülerse Çeşmeli güler

Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, yerel seçimler çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Esnaflarla bir araya gelen Tanık, “Esnaf gülerse Çeşmeli güler” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala adaylar saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, Çeşme İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tanık, “Çeşme İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü'nü ziyaret ettik. Misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum” notunu düştü.

1-a.jpeg

Tanık, ardından esnaflarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Tanık, “Ildır'da esnaflarımızla bir araya geldik bol ve bereketli kazançlar diledik. Önce esnafın yüzü gülecek, biliyoruz ki esnaf gülerse Çeşmeli güler” ifadelerini kullandı.

1.jpeg

Germiyan’da da esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Adayı Tanık, “Germiyan'da esnaflarımızla bir araya geldik. Dertlerini ve taleplerini dinleyerek bereketli kazançlar diledik” dedi.

2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.