Başkan Adayı Tanık: Her birinizin sesi çok değerli!

Başkan Adayı Tanık: Her birinizin sesi çok değerli!

Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Tanık, vatandaşlarla seslenerek “Her birinizin sesi çok değerli!” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Alaçatı Çeşme Arnavut Kültür Derneği'ni ziyaret eden Başkan Adayı Tanık, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak “Alaçatı Çeşme Arnavut Kültür Derneği'ni ziyaret ederek değerli dostlarımızla bir araya geldik. Toplumun her kesimini kucaklayabilmek adına sizlerin görüşlerini duymak ve ihtiyaçlarınızı anlamak bizim için çok önemli. Unutmayın, her birinizin sesi çok değerli. Nazik misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

1-001.jpeg

Tanık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Yaşayan Stat” projesinden bahsetti. Tanık, paylaşımında, “ Tam kapsamlı 10.000 kişi kapasiteli, “yaşayan stat” prensibiyle yola çıktığımız Çeşme Stadını inşa edeceğiz. Çeşme stadımızla beraber; Salon sporları alanı, ⁠Sosyal alanlar, Fitness alanı, Jimnastik salonu, Yoga-pilates salonları, Dans atölyeleri gibi fonksiyonel alanlara yer vereceğiz ve tüm vatandaşlarımızın kullanımına açacağız” dedi.

2-002.jpeg

Başkan Adayı Tanık, “Bilim ve Gençlik Merkezi” projesinden de bahsederek, paylaşımında “Çeşme'de, çocuklarımız ve gençlerimizin teknolojik ve bilimsel açıdan gelişmelerini sağlayacak, keşfederek ve eğlenerek öğrenmelerini sağlayacak Bilim ve Gençlik Merkezi binamızı inşa edeceğiz. Merkezimizde; Bilim Merkezi, Gençlik Merkezi, Kütüphane, Etüt Merkezi, Atölyeler, Çalışma Alanları yer alacak” notunu düştü.

3-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.