Başkan Adayı Tanık: Herkesin başkanı olmak için geliyoruz

Başkan Adayı Tanık: Herkesin başkanı olmak için geliyoruz

Cumhur İttifakı’nın Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirdi. Tanık, ziyaretlerinde, “Herkesin başkanı olmak için geliyoruz” dedi.

MEDYA EGE – Yerel seçimlere sayılı günler kala adaylar saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cumhur İttifakı’nın Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, seçim çalışmaları kapsamında Pir Sultan Abdal Derneği Çeşme Şubesi Cem Evi’ni ziyaret etti. Sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Tanık, “Misafirperverliklerinden dolayı dernek başkanımıza ve üyelerine teşekkür ediyorum. Hiçbir ayrım gözetmeksizin ayırmadan ayrışmadan, herkesin başkanı olmak için geliyoruz” ifadeleri kullandı.

1-004.jpeg

Alaçatı Tatlıcı’nı da ziyaret eden Tanık, vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelip sorun ve talepleri dinledi. Tanık, ziyarete ilişkin açıklama yaparak, “Çocukluğumun geçtiği yerlerde özlediğim lezzetlerle tekrardan bir araya gelmek benim için çok kıymetli. Hoş sohbetleri ve nazik misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

2-002.jpeg

Başkan Adayı Tanık’ın sonraki durağı ise Çeşme Sanayi Sitesi oldu. Burada sanayii esnafıyla sohbet eden Tanık, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak “Meclis Üyesi Adayımız Yavuz Çatal’ın işlettiği Yavuz Oto çalışanlarına ve esnaflarımıza nazik davetleri için teşekkür ediyorum” dedi.

3-002.jpeg

Tanık’ın son durağı ise Çeşme Afyonlular Derneği oldu. Dernek başkanı ve üyeleriyle sohbet eden Tanık, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Samimi sohbetleri ve nazik misafirperverlikleri için dernek başkanı Münür Özer ve dernek üyelerine teşekkür ediyorum” notunu düştü.

4-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.