Başkan Adayı Tanık: Koltuğun değil herkesin başkanı olacağım

Başkan Adayı Tanık: Koltuğun değil herkesin başkanı olacağım

Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, yerel seçimler kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Tanık, “Koltuğun değil herkesin başkanı olacağım” dedi.

MEDYA EGE – Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve talepleri dinleyen Tanık, “Koltuğun değil herkesin başkanı olacak; birlikte gülüp birlikte eğleneceğiz” dedi.

kapak.jpeg

Başkan Adayı Tanık, sosyal medya hesabından bir paylaşımında, “Mustafa Kemal Atatürk'ün ilham veren liderliği ve vizyonu ile günümüze başlıyoruz. Onun yolundan yürüyerek, ülkemizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Sevgi, saygı ve özveriyle dolu bir gün geçirmenizi dilerim” notunu düştü.

2-002.jpeg

Tanık, Çeşme Turizm Fakültesi’ne AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tanık, “Çeşme Turizm Fakültesi'nde AK Parti İzmir Milletvekili ve eski Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu'nun da katılımıyla gerçekleştirdiğimiz spor söyleşisinde gençlerimiz ve sporcularımızla bir araya geldik. Ülkemize değerli katkılar sağlamış milli bir sporcu olarak gençlerimizi sporun her alanında destekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

3-002.jpeg

Tanık, Alaçatı esnafını da ziyaret ederek bol kazançlar diledi. Sosyal medya hesabından o anları paylaşan Tanık, “Alaçatı'da Büyük Sanayi esnafımızı ziyaret ederek bereketli kazançlar ve kolaylıklar diledik. Samimi sohbetleri ve destekleri için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

w.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.