Başkan Adayı Tanık oyunu kullandı: Kazanan Çeşme olsun!

Başkan Adayı Tanık oyunu kullandı: Kazanan Çeşme olsun!

Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, eşi Yankı Tanık ile birlikte oyunu kullanıp, “Sonuç ne çıkarsa çıksın; yeter ki kazanan Çeşme olsun” dedi.

Tüm ülke genelinde olduğu gibi Çeşme'de de vatandaşlar seçime yoğun ilgi gösteriyor. Çeşme'de 132 sandıkta 40 bin 62 seçmen oy kullanırken, Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık da eşi Yankı Tanık ve kızı Elya ile oyunu kullandı.

Tanık'a oyunu vereceği okulun girişinde ve içinde Çeşmeliler yoğun sevgi gösterisinde bulundu.

Çeşme Atatürk Anadolu Lisesi, 1126 nolu sandıkta oylarını kullanan Tanık Ailesi, herkesi demokrasinin gereği olan seçimlere katılmaya çağırdı.

cesme-adayi-esat-tanik-kazanan-cesme-olsun-8633.jpg

Oyunu kullandıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Esat Tanık, “Bugün ülkemizde demokrasi şenliği yaşanıyor. Biz de eşim ile oyumuzu kullandık. Başta Çeşmemiz olmak üzere İzmirimiz'e ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diyorum” dedi.

Seçim sürecini Seçim Koordinasyon Merkezi'nde takip edeceklerini sözlerine ekleyen Tanık, “Çeşmelilerimiz son derece sağduyulu, birbirine saygılı bir şekilde demokratik haklarını kullanmak üzere sandıklara yoğun ilgi gösteriyor. Seçimin sonucu ne olursa olsun ilçemizde, kentimizde ve ülkemizdeki birlikteliğin devam etmesi her şeyden önemli. Herkesin bugün demokrasi şenliğine ortak olmasını diliyor, seçimin huzur ve güven içinde gerçekleşmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.