Başkan Adayı Tanık: Sorunları biliyor çözüm için geliyoruz

Başkan Adayı Tanık: Sorunları biliyor çözüm için geliyoruz

Cumhur İttifakı’nın Çeşme Belediye Başkan Adayı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Tanık, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak “Sorunları biliyor çözüm için geliyoruz” dedi.

MEDYA EGE – Cumhur İttifakı’nın Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, 31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken çalışmalarına hız verdi. Tanık, seçim çalışmaları kapsamında Çeşme Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret etti. Ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tanık, “Çeşme Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret ettik. Şoför esnafımıza dönük hayata geçireceğimiz hizmetleri ele aldığımız sohbetimizde sorunları ve talepleri dinledik. Nazik misafirperverlikleri için dernek başkanımız Hakkı Kocakara’ya teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

1-004.jpg

Başkan Adayı Tanık, Çeşme Müteahhit ve İş İnsanları Derneği’ne de ziyarette bulunurken, “Çeşme Müteahhit ve İş İnsanları Derneği’ni ziyaret ettik. Yönetim kurulu başkanı Arif Süha Deviren’e samimi sohbetleri ve nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

2-005.jpg

Tanık ayrıca, sosyal medya hesabı üzerinden Çeşmelilere çağrıda bulunarak, “Çeşme'nin geleceğine yön verecek olan sizlersiniz. Sizlerin sesini duymak ve sorunlarınızı çözmek için bir adım daha atıyoruz. Çeşme Belediye Başkan Adayı olarak, sizlerle daha yakın bir iletişim kurmak ve çözüm odaklı çalışmalarımıza daha da güç katmak amacıyla her bir Çeşmeli'nin ulaşabileceği bir numara oluşturduk. Sorunlarınızı dinlemek, önerilerinizi almak ve birlikte daha yaşanabilir bir Çeşme için adımlar atmaya hazırız. Sizlerin desteği ve katkılarıyla daha yaşanabilir, daha güzel bir Çeşme için çalışmaya devam edeceğiz. Sorunları biliyor, çözüm için geliyoruz” notunu düştü.

3-003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.