Başkan Adayı Tanık: Vatandaşlarımızın sözü bizim için yol gösterici olacak

Başkan Adayı Tanık: Vatandaşlarımızın sözü bizim için yol gösterici olacak

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluşan Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, "Çeşme'deki her bir vatandaşımızın sözü, bizim daima yol göstericimiz olacak" dedi.

MEDYA EGE - 31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

gf-gjafxmaaaxj.jpeg

Seçim çalışmaları kapsamında ilçenin her kesimine ulaşmak için ziyaretlerini ve saha çalışmalarını tam gaz sürdüren Başkan Adayı Tanık, Çeşme Meydanı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafların ve vatandaşların sorun ve taleplerine kulak veren Tanık, Çeşme'deki her bir vatandaşın sözünün kendileri için daima yol gösterici olacağını vurgulayarak, "Sorunlarınızı çözecek, taleplerinizi karşılamak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

gf-gjzowaaaiuzi.jpeg

Çeşme Meydanı'ndan ayrılan Başkan Adayı Tanık'ın ikinci durağı ise İzmir Çeşme Özel Zübeyde Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi oldu. Merkezde engelli bireylerle bir araya gelerek sohbet eden Tanık, "Engelli vatandaşlarımızın huzur ve mutlulukları için Çeşme'mizde yeni düzenlemeleri hayata geçirip, onlar için daha yaşanabilir bir Çeşme oluşturacağız" dedi.

gf-s0osxqaa8ty8.jpeg

gf-sz1uxyaak8wq.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.