Başkan Adayı Tugay: Tarihi bir gün yaşıyoruz!

Başkan Adayı Tugay: Tarihi bir gün yaşıyoruz!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, “Bugün tarihi bir gün yaşıyoruz. Hiçbir zaman unutamadığımız bir zafer galibiyeti olarak hatırlanacak bugün" dedi.

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, partisinin İzmir İl Seçim Koordinasyon merkezine geldi.

Basın açıklamasında bulunan Tugay, önemli mesajlar geldi.

YÜZDE 14 FARK ATIYORUZ

AK Partili rakibi Hamza Dağ’a yüzde 14 fark attıklarını belirten Tugay, “Bugün tarihi bir gün yaşıyoruz. Hiçbir zaman unutamadığımız bir zafer galibiyeti olarak hatırlanacak bugün. Şu an itibariyle İzmir’de açılan andıkların yüzde 40’ından fazlasının bize gösterdiği sonuç… Yüzde 50’nin üzerinde bir oyla İzBB’yi kazandığımız ve en yakın rakibimiz olan AK Parti’nin adayına yüzde 14 fark atıyoruz. Seçimi kazandığınız kesin gibi. Bunan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu dönem boyunca örgütümüzle beraber İzmir’in hakkını korumak ve haklılığımız anlatmak için çok çalıştık” dedi.

YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI OLACAK

CHP kurultayında yaşanan değişimin seçim sonuçlarına yansıdığını belirten Tugay, “CHP, son kurultaydan sonra sahip olduğu yeni ruh ve mücadele azmiyle bu seçimde Türkiye’nin kaderini değiştirecek bir başarı ortaya koydu. Şu anda aldığımız sonuçlar Türkiye’de halkımızın beklediği yeni siyaseti karşılayan yepyeni bir CHP kadrosu var. Bu sadece bizim İzmir’de kazandığımız zaferin mutluluğunun ötesinde tüm Türkiye’de mutluluk yaşamamızı sağlıyor. Yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

GEÇEN SEÇİME GÖRE DAHA FAZLA İLÇENİN YÖNETİMİNİN BİZDE OLACAĞI AÇIK

CHP yönetimindeki ilçelerin sayısının artacağını belirten Tugay, “Şu anda ilçelerimizde sayımlar devam ediyor. Bazı ilçelerimizde çok yakın sonuçlar var. En olumsuz haliyle bile geçen seçime göre daha fazla ilçenin yönetiminin bizde olacağı açık. Haritada görünüyor ki Ege Bölgesi’nin tamamı CHP’nin yönetimine giriyor. Türkiye’de birçok il CHP tarafından yönetilecek” ifadelerini kullandı.

EN ÜST DÜZELYDE HİZMET EDECEĞİZ

Zaferin sorumluluklarını artırdığını belirten Tugay, “Bu bize çok büyük bir sorumluluk yüklüyor. Hem İzmir’de hem de diğer illerde fark yaratacak bir hizmet göstereceğiz. Ardından gelecek genel seçimde inşallah iktidarı kazanacağımıza inanıyoruz. İstediğimiz şey önce gençlerimizin ve çocuklarımızın bu ülkede geleceklerinin olduğuna dair umutlarını kaybetmemeleri. Sonra da kendisine sahip çıkılmasını isteyen yaşlılarımızın, emeklilerimizin, engellilerimizin bizim korumamız altında olacaklarını bilmelerdi. En üst düzeyde hizmet edeceğiz. Herkese şunu söylemek istiyorum. Emanet bizdedir. Biz İzmir’in değerlerini yücelterek hizmet etmeye devam edeceğiz. Hiçbir CHP’li umutsuzluğa kapılmasın. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Her zamankinden daha çok mücadele edeceğiz ve ülkemizi içinde bulunduğu karanlıktan çıkaracağız. 31 Mart’ta alacağımız sonuçlar güzel günlerin başlangıcı olsun. Bugün alacağımız sonuçların yarından itibaren güzel günlerin başlangıcı olacak.” dedi.

BU BİZE GÜÇ VERİYOR

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştüklerini de belirten Tugay, şunları söyledi; “Genel Başkanımızla bir telefon görüşmesi yaptım. Çok heyecanlıydı. Onun heyecanı bizim de heyecanımız. Hepimiz seçim sonuçlarının netleşmesini beliyoruz. Ama başlattığımız değişim hareketinin halkımızda karşılık bulduğunu ve desteklendiğini görüyoruz. Bu bize güç veriyor. Genle Başkanımız da bunu hissediyor diye düşünüyorum.”

BİZ BALKONLARDA ÇAY İÇERİZ

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda zafer için balkon konuşması yapmak üzere yapılan hazırlıkların hatırlatılması üzerine Tugay esprili yanıt vererek “İzmir’in balkonları güzeldir. Biz balkonlarda çay içeriz. Onlara da çay içmelerini öneririm” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.