Başkan Adayı Tugay: Zalimlere karşı sandıkta birleşelim!

Başkan Adayı Tugay: Zalimlere karşı sandıkta birleşelim!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Bayraklı Soğukkuyu Seçim Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi. Tugay, konuşmasında “Zalimlere karşı sandıkta birleşelim" dedi.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, ilçe yönetim kurulu, gençlik kolları, kadın kolları, partililer ve çok sayıda yurttaşın katımıyla yapılan Soğukkuyu'da seçim ofisi açıldı. Açılışta Başkan Tugay, coşkuyla karşılandı. Tugay, birlikteliklerin kendilerine güç verdiğini belirterek, “24 saat böyle buluşmalarla birlikte olsak emin olun ayakta kalacağız ve sonuna kadar çalışmaya devam edeceğiz. Bana diyorlar ki ‘sen biraz fazla sakin görünüyorsun’. Ben de diyorum ki evet normalde öyleyim. Sakin bir insanım ama kararlıyım. Yani birisi gelsin de benim halkımın hakkını yemeye çalışın bakayım. O sakinlik neye dönüşüyormuş, göstereyim onu” dedi.

foto4.jpeg

“Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak uzun zamandır İzmir'de belediye başkanlıklarını alıyoruz. Yerel yönetimleri götürüyoruz” diyen Tugay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sizlerle birlikte dayanışma içinde çalışıyoruz. Neler yaptığımız az ya da çok belli. Zaman zaman eksikler, zaman zaman hatalar olmuş olabilir. Ama başka şehirlerde o şehirlerin talan edilişine, o şehirlerin ranta kurban edilişine bakınca diyorum ki en kötü Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanı en iyi AK Partili’den çok daha iyidir. Bunu hatırlamakta fayda var.”

“TROLLERLE KANDIRAMAYACAK, RÜŞVETLERLE SATIN ALAMAYACAKSINIZ”

Başkan Tugay, halkın doğruları gördüğünü, yalanı ayırt ettiğini belirterek, trollerle, rüşvetlerle algı oluşturulmaya çalışıldığını söyledi. Tugay, “Biz bu şehrin halkını, hakkını korumakta işte bu ağacından sokak hayvan aklınıza gelecek her türlü değerini koruma konusunda bu şehrin teminatıyız. Bugüne kadar hep böyle olduk. Bundan sonra da böyle olacak. Küçücük çocuklar var aramızda. Onların özgür bir ülkede yaşamasını istiyoruz. Onların haklarını aldıkları, eşitliğin sağlandığı bir ülkede yaşamalarını istiyoruz. Bu mücadele verilecek, bu mücadele mutlaka kazanılacak. Burada 86 milyon insanın hakkı var. Yalanlar, dolanlar, satın aldığınız medyayla, internette on binlerce trole yazdırdığınız yalan yanlış yorumlarla bu milleti kandıramayacaksınız. Hele İzmirliyi hiç kandıramayacaksınız. Boşuna çabalıyorsunuz. Bu güzel insanları, bu akıllı insanları, o yalanlarla asla kandıramayacaksınız. Teklif ettiğiniz o rüşvetlerle asla satın alamayacaksınız” dedi.

“LÜTFEN BU ZALİMLERE KARŞI SANDIKTA BİRLEŞİN”

İzmir’de su fiyatı başta olmak üzere ulaşım ücretlerinin de düşürüleceğini vurgulayan Tugay, şöyle dedi:

“Size söz veriyorum ve yemin ediyorum, bu ülkedeki en uygun su fiyatını, bu ülkedeki en uygun toplu ulaşım fiyatını, bu ülkedeki en uygun ücretli belediye hizmetlerini burada İzmir halkı alacak. Bunu İrfan kardeşim gibi bizim davamıza inanmış insanlarla yapacağız. Biz hiç kimseyi, sen şuralısın, sen buralısın, senin dilin şu, senin mezhebin bu, senin rengin bu, sen oradan göçtün, sen buradan geldin diye ayırmayacağız. Ayırmadık bugüne kadar. Bunu yapmalarına da izin vermeyeceğiz. Bu ülkede yaşayan herkes tüm vatandaşlarımız, bizim kardeşimiz, yoldaşımız onlara hizmet bizim için kutsal bir görev. O yüzden bütün İzmir'den talep ediyorum ve diliyorum. Lütfen bu zalimlere karşı sandıkta birleşin. Bu zalimleri asla yol vermeyin. Bunlar bu ülkeyi, şehirlerimizi daha fazla talan etmesinler. Ona buna peşkeş çekmesinler, ağaçlarımızı kesmesinler. İnsanlarımızın özgürlüklerini kısıtlamasınlar. O konser, bu festival yasaklamasınlar. Gençlerimize bu haksızlığı yapmasınlar. Kadınlarımıza bu baskıyı yapmasınlar. Hiçbirimiz buna izin vermeyelim. İzmir onurlu bir şehirdir. Büyümeye, gelişmeye devam edecek. Söz veriyorum size.”

NAMUS VE ŞEREF SÖZÜ VERDİ

Kalkınma belediyeciliği anlayışı ile kentte üretimi artırıp marka değerler yaratarak, işsizliği azaltma sözü veren Tugay, özellikle emeklilerin sıkıntılı süreçlerinde yanlarında olacağını söyledi. Tugay, şöyle konuştu:

“İhtiyaç duyduğunuz ve duyacağınız her şeye sahibiz. Bu şehirde benim belediye başkanlığımda kalkınma belediyeciliğini devreye sokacağım. Göreceksiniz işsizliği nasıl azaltıyoruz. Göreceksiniz üretimi nasıl arttırıyoruz. Nasıl daha fazla markamız olacak. Nasıl daha fazla pazarlama yapacağız. Bu ülkede iş kurmak isteyen, bir şey üretmek isteyen herkes yanında bizi görecek. Belediye başkanlarını görecek. Çiftçi de işçi de memur da bunu görecek. Ama bugün ülkeye karşı görevini yapmış emekli olmuş maalesef üç kuruş maaşa mahkûm edilmiş büyüklerimiz de her sıkıntıya girdiklerinde bizi, kendi evlatlarını yanlarında görecek. Hiçbir emeklimizi yalnız bırakmayacağız. Hiçbirinin sıkıntı çekmesine izin vermeyeceğiz. Namus ve şerefim üzerine söz veriyorum.”

foto6.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.