Başkan Adayı Tunç: Eser ve hizmet siyasetimizle Karabağlar’ımız kazanacak

Başkan Adayı Tunç: Eser ve hizmet siyasetimizle Karabağlar’ımız kazanacak

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Tunç, “Eser ve hizmet siyasetimizle Karabağlar’ımız kazanacak” dedi.

MEDYA EGE – Yerel Seçimlere kısa bir süre kala AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışırlar Orman Ürünleri’ni ziyaret eden Tunç, o anları sosyal medya hesabın paylaşarak “Çalışırlar Orman Ürünleri’ni ziyaret ettik. Yaşar Çalışır’ın ev sahipliğinde bölge esnafıyla bir araya geldik. Yakın ilgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

1-005.jpeg

Başkan Adayı Tunç, ardından AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ile beraber esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tunç, “Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamza Dağ ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaarslan ile birlikte ilçemizde faaliyet gösteren mobilyacı esnafımızı ziyaret ettik. Yakın ilgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz” notunu düştü.

2-003.jpeg

Başkan Adayı Tunç, ayrıca sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Herkese eşit hizmet sunmak üzerine inşa ettiğimiz eser ve hizmet siyasetimiz ile Karabağlar’ımız kazanacak” mesajı verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.