Başkan Adayı Tunç: Karabağlar hizmet belediyeciliğiyle tanışacak

Başkan Adayı Tunç: Karabağlar hizmet belediyeciliğiyle tanışacak

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Tunç, “Karabağlar hizmet belediyeciliğiyle tanışacak” dedi.

MEDYA EGE – Yerel seçimlere geri sayım sürerken adaylar saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, Limontepe Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelen Tunç, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “Limontepe’de kıymetli sakinlerimiz, değerli hemşehrilerimiz ile buluştuk” notunu düştü.

1-006.jpeg

Başkan Adayı Tunç’un sonraki durağı ise Arap Hasan Mahallesi oldu. Vatandaşlarla bir araya gelip sohbet edip, sorun ve talepleri dinleyen Tunç, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Arap Hasan Mahalle’mizde kıymetli hemşehrilerimiz ile buluşup sohbet ettik. Yakın ilgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

2-002.jpeg

Tunç, sosyal medya hesabından gençlere de seslenerek, “Karabağlar’da gençler geleceğe ümitle bakacak. Karabağlar’ımızı, kıymetli hemşehrilerimizi gerçek belediyecilik ile tanıştıracağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.