Başkan Adayı Tunç: Karabağlar'ımız için var gücümüzle çalışacağız

Başkan Adayı Tunç: Karabağlar'ımız için var gücümüzle çalışacağız

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Tunç, “Karabağlar'ımız için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

ANIL ARABACI / MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimlere kısa bir süre kala AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Katılımcılı belediyecilik vurgusu yapan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Karabağlar’da yaşayan 42 bin engelli vatandaşımızın rahat yaşayabilecekleri şekilde planlamalar yapacağız. Yolları, kaldırımları, evlerimizin girişlerininin hepsi engelli bireylerimize uygun olacak. Bakım ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımız için kuracağımız merkezler ile günlük bakım ihtiyaçlarını karşılayacağız bu sayede aileleri sosyal hayata daha fazla dahil olmuş olacak” ifadelerini kullandı.

1.jpeg

Başkan Adayı Tunç, gün içinde Sarı Zeybek Kültür Sanat Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Adayı Tunç, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Kültür, sanat alanında İzmir ve Karabağlar’ımıza birçok proje ile katkıda bulunan Sarı Zeybek Kültür Sanat Derneği’ni ziyaret ettik. Derneğin kıymetli yöneticilerine, çok kıymetli temsilcilerine ilgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

2-001.jpeg

Tunç, ardından Bozyaka Pazaryeri’ni ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Sorun ve talepleri dinleyen Tunç, o anları sosyal medya hesabından, “Bozyaka Pazaryeri’nde kıymetli hemşehrilerimiz ile buluştuk, pazarcı esnafımıza hayırlı işler diledik. Karabağlar'ımız için var gücümüzle çalışacağız” ifadeleriyle paylaştı.

3-001.jpeg

Başkan Adayı Tunç, Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ile birlikte İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Ziyaretine ilişkin paylaşımda bulunan Tunç, “Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamza Dağ ile birlikte İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret ettik. Oda başkanımız Celil Anık ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne ilgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

4-001.jpeg

Tunç’un son durağı ise Vatan Mahallesi pazaryeri oldu. Pazaryeri esnafını ziyaret eden Başkan Adayı Tunç, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Tunç, paylaşımında “Vatan Mahallesi Pazaryeri’nde kıymetli hemşehrilerimiz ile buluştuk, pazarcı esnafımıza hayırlı işler diledik” notunu düştü.

5-ek.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.