Başkan Adayı Tunç: Karabağlar’ın tüm sorununu biz çözeceğiz!

Başkan Adayı Tunç: Karabağlar’ın tüm sorununu biz çözeceğiz!

AK parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Tunç, “Karabağlar’ın tüm sorununu biz çözeceğiz!” dedi.

MEDYA EGE – Yerel Seçimlere bir aydan az bir süre kala adaylar çalışmalarına devam ediyor. AK parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, kentsel dönüşüme vurgu yaptı. Tunç, sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşlarla seslenerek, “Tek gündemi ‘Kentsel Dönüşüm’ olan toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi’nin Karabağlar Belediye Başkan Adayı bir tek kelime kentsel dönüşümden bahsetmedi. Mahalleler Birliği’nin sunmuş olduğu taahütnameyi imzalamadan gitti. Biz sözümüzde duracağız” dedi.

1-002.jpeg

Başkan Adayı Tunç, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Tunç, “Karabağlar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Eskiizmir Semt Merkezi’nde görevli sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladık. Fedakarlık ve özveri ile sağlığımız için çaba sarfeden başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

2-003.jpeg

Tunç, ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Karabağlar’ın tüm sorunlarını biz biliyoruz biz çözeceğiz” notunu düştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.