Başkan Adayı Tunç: Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı

Başkan Adayı Tunç: Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. Tunç, "Karabağlar’a yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Gelin ilçemizi birlikte hak ettiği belediyecilik hizmetlerine kavuşturalım” dedi.

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldiği seçim çalışmalarına Atatürkçü Düşünce Derneği, Anadolu Birliği, Karabağlılar Göztepeliler Derneği, YULPA-DER, esnaf ve ev ziyaretleriyle devam etti. Muhtarlara ilçenin tüm mahallelerine eşit hizmet sunarak ilçedeki tüm vatandaşların yaşam standartlarını yükselteceklerini belirten Tunç, ilçemizde kaymakamlık yaptığım dönemde, ulaştırdığınız tüm sorunlar için nasıl çabaladığımı en iyi sizler biliyorsunuz. Kaymakamlığın imkanları belli belediyenin imkanları belli. Gelin ilçemizi birlikte hak ettiği belediyecilik hizmetlerine kavuşturalım” dedi.

img-6565.jpeg

“YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR”
İlçede görevli muhtarlarla yapılan toplantıda, muhtarların talep ve önerilerini tek tek dinleyen Başkan Adayı Tunç, ilçede 6 yıl kaymakamlık görevi yaptığı sırada kendileriyle birlikte mesai yapmaktan dolayı büyük gurur duyduğunu dile getirdi. Muhtarlara hitaben yaptığı konuşmasında ilçede kendisini en iyi tanıyan grupların başında muhtarların kendilerinin geldiğini de vurgulayan Tunç, “Sizlerle uzun süre birlikte çalıştık. Yaptığım çalışmaları, mahallelerinizin sorunları için gösterdiğim çabaları en çok siz biliyorsunuz. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatı diyor ve sizlerle beraber belediye yönetimine talip olduğumu hatırlatıyorum” şeklinde konuştu.

“500 BİNLİK BİR İLÇEDE TEK BİR ANTRENMAN SAHASI OLMASI KABUL EDİLEMEZ”
Karabağlılar Göztepeliler Derneği’ni ziyaretinde gençler tarafından meşaleler ve alkışlarla karşılanan Mehmet Sadık Tunç, ilçede spor kulüplerinin ve derneklerinin gelişmesi için ellerinden geleni yapacağının sözünü verdi. Spor kulüplerinin ve derneklerinin gelişmesinin Karabağlar’da yaşayan çocukların ve gençlerin yarına daha umutlu bakmaları, kendilerini fiziksel ve zihinsel olarak geliştirmeleri için çok çok önemli olduğunun altını çizen Tunç, “Spor altyapısı anlamında ilçedeki bu adaletsizliği de sizlerin desteği ile ortadan kaldıracağız. İzmir’in en büyük ikinci ilçesinde nüfusu 500 bine dayanmış bir ilçe de tek bir antrenman sahasının olması kabul edilebilir bir durum değil. İlçedeki tüm kulüplerin kendilerine ait bağımsız bölümleri olan ve içinde yeteri kadar antrenman sahasının yer aldığı bir spor kompleksi yapacağız. Sizlere söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

img-6566.jpeg

MESLEK EDİNDİRME KURSU DESTEĞİ SÖZÜ
İlçede bulunan Yufkacılar, Lokmacılar ve Pastacılar Derneği YULPA-DER’i de ziyaret eden Tunç, dernek yöneticileri ve üyelerinin meslekte yetişen eleman azlığı sorununa çözüm önerilerini dile getirdi. AK Parti olarak siyasi anlayışlarının sorun çıkarmak değil, sorunlara çare üretmek olduğunun altını çizen Tunç, yetişmiş iyi bir ustanın, mesleği olan bir kişinin iyi bir kazançla hayatını sürdürebileceği gibi, bu bireylerin kazançları ile devleti ve milleti de desteklediğinin altını çizdi. İyi ustaların yetişmesi ve mesleğin yetişmiş eleman gücü ihtiyacının karşılanması için projelerini anlatan Tunç, sözlerini şöyle tamamladı: “Sizlerin iş garantili meslek kursu açmaları için gerekli olan mekân ve teçhizat taleplerinizin karşılanması adına elimizden geleni yapacağız. Zira eğitim vereceğiniz gençler hepimizin gençleri. Gençlerimizin bu şekilde iş garantili kurslarla mesleklerini kazanmaları hepimizi mutlu eder.”

img-6564.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.