Başkan Adayı Türkmen: 1 Nisan’da umutla uyanacağız

Başkan Adayı Türkmen: 1 Nisan’da umutla uyanacağız

CHP Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Mehmet Türkmen, seçim çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan adayı Türkmen, “1 Nisan’da umutla uyanacağız” dedi.

MEDYA EGE – Yerel seçimlere kısa bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Mehmet Türkmen, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kemalpaşa sokaklarında vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelen Türkmen, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Kemalpaşa sokaklarında halkımız ve esnafımız ile bir aradayız. Çok çalışacağız, 1 Nisan sabahına gülen yüzler ve umutla uyanacağız. Gönüllere gireceğiz” notuyla paylaştı.

kemalpasasokaklarindahalkimizveesnafimizilebiraradayiz-cokcalisacagiz1nisansabahinagulenyuzlerveumutlauyanacagiz-gonulleregirecegiz-1.jpg

Başkan adayı Türkmen, Akalan Mahallesi'ne ziyaret gerçekleştirerek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. O anları paylaşan Türkmen, “Akalan Mahallesi'nde bizleri büyük bir coşkuyla karşılayan değerli Akalanlı komşularıma teşekkür ediyorum. Birlikte aynı sofraya diz kırdığımız komşularımıza daha nice Ramazan sofralarında buluşacağımızın sözünü veriyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

ekran-goruntusu-2024-03-20-170444.png

Türkmen’in sonraki durağı ise Beşpınar Mahallesi oldu. Vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve talepleri dinleyen Türkmen, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Türkmen, paylaşımında “İlçemizin en yüksek rakımlı ve en yüksek turizm potansiyeline sahip mahallelerinden olan Beşpınar’da vatandaşlarımızla bir araya geldik. İlçemizin doğa zenginliklerini ve gerçek potansiyelini ortaya çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

ilcemizinenyuksekrakimliveenyuksekturizmpotansiyelinesahipmahallelerindenolanbespinardavatandaslarimizlabirarayageldik-ilcemizindogazenginliklerinivegercekpotansiyeliniortayacikaracagiz.jpg

Başkan Adayı Türkmen, Armutlu Düğün Salonu müjdesini vererek, sosyal medya hesabından projeyle ilgili paylaşımda bulundu. Türkmen, paylaşımında şu notu düştü:

“Kemalpaşa kazanacak… Armutlu’da bulunan mevcut düğün salonu yıkılarak, temelden modern bir düğün salonu inşa edilecek… Gönüllere gireceğiz”

kemalpasasokaklarindahalkimizveesnafimizilebiraradayiz-cokcalisacagiz1nisansabahinagulenyuzlerveumutlauyanacagiz-gonulleregirecegiz-2.jpg

Kapalı Otopark ve Meydan projesiyle ilgili paylaşımda da bulunan Türkmen, “İzmir Büyükşehir Belediyesi desteği ile mevcut rekreasyon alanının altında kapalı otopark yapılması ve üst rekreasyon alanının modernize edilmesi ile KAPALI OTOPARK VE MEYDAN’ı ilçemize kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.