Başkan Adayı Türkmen: Kemalpaşa'da yüzler gülecek

Başkan Adayı Türkmen: Kemalpaşa'da yüzler gülecek

Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, hemşehri buluşmaları kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanlığı ile birlikte hemşehri buluşmaları kapsamında Bağyurdu, Ulucak, Ören, Armutlu ve Yukarıkızılca’da Kemalpaşalılar ile bir araya geldi. Salonları hınca hınç dolduran vatandaşlar, Başkan Adayı Türkmen’i, her gittiği nokta da meşale ve çiçeklerle karşılayarak desteklerini iletiyor.

1.jpg

'KEMALPAŞA'DA YÜZLER GÜLECEK'

Çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Türkmen, “Kemalpaşa’mızın güzel mahallelerinde organize ettiğimiz buluşmalarımız oldukça coşkulu geçiyor. Gittiğimiz her yerde büyük bir samimiyet ile karşılanıyoruz. Bizleri sahiplenen, bağrına basan hemşehrilerime minnettarım. Kemalpaşa’yı halkımız ile birlikte ortak akılla daha yaşanılabilir ve daha mutlu bir ilçe haline getireceğiz. Kemalpaşa’da yüzler gülecek. Bu yörenin bir evladı olarak bütün bilgi ve birikimimi halkımız için harcayacağım. Biz biriz, birlikteyiz ve kocaman bir aileyiz.’’ dedi.

2.jpg

'POZİTİF BİR SÜREÇ'

Sosyal belediyecilik anlayışının 31 Mart günü zafere ulaşacağını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, ‘'CHP’nin tüm üyeleri ile sahada adayının arkasında sonuna kadar mücadele edecek. Başkan adayımız ile son derece uyumlu ve pozitif bir kampanya süreci geçiriyoruz''. İfadelerini kullandı.

6.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.