Başkan Adayı Türkmen'e eşine ait kaçak depo soruşturması!

Başkan Adayı Türkmen'e eşine ait kaçak depo soruşturması!

İçişleri Bakanlığı, CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen hakkında, eşine ait kaçak betonarme depodan dolayı soruşturma açılması izni verdi.

MEDYA EGE - Yerel seçim atmosferine girerken siyasetin içinde de sıcak gelişmeler, şok olaylar yaşanmaya başladı. Bunlardan birisi de İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde yaşandı. Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı iken Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) önümüzdeki yerel seçimlerde Kemalpaşa Belediye Başkanı olarak gösterilen Mehmet Türkmen hakkında şok bir iddia ortaya çıktı.

İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturulmasına izin verilen iddiada Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen’in eşinin Kemalpaşa Ulucak Mahallesi’nde kaçak olarak betonarme depo yaptırdığı iddia edildi. Kaçak betonarme binanın tespit edilip belediyeye bildirilmesine rağmen, hakkında 13 aydır işlem yapılmaması üzerine Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Başkan Yardımcısı Mehmet Türkmen, Kemalpaşa Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Aslan Bahadır Türkmenoğlu hakkında Kemalpaşa’da kaçak olarak inşa edilen yapılarla ilgili olarak belediyeye bildirimler bulunulmasına rağmen işlem yapılmadığı ve görevlerini ihmal ettikleri iddia edildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan araştırmada Kemalpaşa Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda önümüzdeki seçimlerde CHP’den Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mehmet Türkmen’in, eşi Esin Türkmen’e ait olan ruhsatsız yapıdan haberdar olmamasının mümkün olmadığı belirtilerek, kaçak yapı yapılmasına göz yumulduğu, görevin ihmal edildiği, haksız menfaat sağlanmasına neden olunduğu belirterek, soruşturma açılmasına izin verildi.

252407283-273259564812057-6521823465951388605-n.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.