Başkan Adayı Ünsal: Çarşı, yeniden alışverişin göz bebeği olacak

Başkan Adayı Ünsal: Çarşı, yeniden alışverişin göz bebeği olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, Karşıyaka Çarşısı’nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, Karşıyaka Çarşısı’nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Talep ve önerileri dinleyen Ünsal, çarşının eski hareketli günlerine dönmesi için yapacakları çalışmaları anlattı. Ünsal, “Karşıyaka Çarşısı, İzmir’in en eski ve en hareketli açık hava alışveriş merkezlerinden biri. Ekonomik hacmi artıracağız ve Çarşı’yı yeniden alışverişin göz bebeği haline getireceğiz. Hem esnaf hem de Karşıyaka kazanacak” dedi.

4-001.jpg

YOĞUN İLGİYLE KARŞILANDI

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal’ın Karşıyaka Çarşı esnaf ziyaretine CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Levent Güçlü, meclis üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti. Esnaf ve vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Ünsal, talep ve önerileri dinledi, vatandaşlarla sohbet etti. Ünsal, önceki yıllarda Karşıyaka Çarşı’nın çok daha hareketli ve daha çok tercih edilen bir alışveriş noktası olduğuna dikkat çekerek, çarşıyı eski günlerine geri döndürmek için projeler üreteceklerinin mesajını verdi. Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, ilçe sakinleriyle bol bol hatıra fotoğrafları da çektirdi.

6-001.jpg

HEM ESNAF HEM VATANDAŞ KAZANACAK

Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, Karşıyaka Çarşısı, İzmir’in en eski ve en hareketli açık hava alışveriş merkezlerinden biri. Zaman içinde ekonomik hacmin düşüşe geçmesi hem gerçek Karşıyakalıları hem de çarşı esnafını üzen bir konu. Bu noktada hassasiyetimiz var. Karşıyaka Çarşı’yı eski parlak günlerine geri döndüreceğiz. Alışveriş hacmini artırarak, hem esnafın hem de vatandaşların kazanacağı projeler üreteceğiz. Karşıyaka Çarşı, yeniden İzmir’in modern cazibe merkezlerinden birisi haline gelecek. Bunun için esnafın da desteğine ihtiyacımız var. Çarşı esnafımıza ve ilçe sakinlerimize gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ederim” dedi.

5-002.jpg

7-002.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.