Başkan Adayı Ünsal: En kolay ulaşılabilen başkan olacağım

Başkan Adayı Ünsal: En kolay ulaşılabilen başkan olacağım

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, seçim çalışmaları kapsamında Zübeyde Hanım ve Latife Hanım mahallelerini ziyaret etti.

Karşıyaka’yı adım adım dolaşarak halkla kucaklaşan CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, Zübeyde Hanım ve Latife Hanım mahallelerini ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ünsal “Karşıyaka’yı sokaktan yöneteceğiz. En kolay ulaşılabilen başkan olacağım” dedi.

1-005.jpg

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, ilçenin dört bir yanında esnaf, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Zübeyde Hanım Mahalle Muhtarı Rahmi Nalbantoğlu ve Latife Hanım Mahalle Muhtarı Selahattin Namlı’yı ziyaret eden Ünsal, ayrıca esnaf buluşmaları gerçekleştirdi ve sokaklarda halkla kucaklaştı. Zübeyde Hanım Alevi Bektaşi Kültürünü Yaşatma Derneği’ne ve Ağrılılar Doğu Beyazıt Derneği’ne de konuk olan Yıldız İşçimenler Ünsal; hem talep ve önerileri dinledi hem de sivil toplum örgütlenmelerine büyük önem verdiğini belirterek iş birliği ve dayanışma vurgusu yaptı.

2-002.jpg

“SOKAKTAN YÖNETECEĞİZ”

Karşıyaka’yı sokaktan yöneteceğini vurgulayan Başkan Adayı Ünsal “Bugün olduğu gibi başkanlık dönemimde de esnafımız ve halkımızla iç içe olmaya, sivil toplum örgütleriyle birlikte yol yürümeye devam edeceğim. En kolay ulaşılabilen belediye başkanı olacağım. Bu kenti sokaktan, hep birlikte örnek bir dayanışma içerisinde yöneteceğiz. Her kesimin istek ve ihtiyaçlarını dinleyerek toplumun geneline dokunan projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.

3-001.jpg

4-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.