Başkan Adayı Ünsal: Esnafımız ekonomik ve sosyal hayatın can damarıdır

Başkan Adayı Ünsal: Esnafımız ekonomik ve sosyal hayatın can damarıdır

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B. Yıldız Ünsal, Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Başkan Adayı Ünsal, "esnafımız, ekonomik ve sosyal hayatın can damarıdır" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B. Yıldız Ünsal, Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Bölgenin Karşıyaka için önemli bir üretim ve ticaret alanı olduğunu vurgulayan Ünsal “Bölgemizin daha da gelişmesi için elimizden gelen desteği vereceğiz. Buradaki ticaret hacminin artması, istihdamın da artmasını sağlayacaktır” dedi.

img-20240319-wa0082.jpg

ADIM ADIM SANAYİ TURU

Yerel seçimler öncesinde yoğun bir programla seçim çalışmalarını sürdüren CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B. Yıldız Ünsal, bugünkü ziyaretlerine Karşıyaka Küçük Sanayi Sitesi’nden başladı. Meclis üyesi adayları ve partililer ile birlikte bölgeyi adım adım dolaşan Yıldız Ünsal, esnafın talep ve önerilerini dinledi, hayata geçirilebilecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Kendisine gösterilen ilgi ve destek için teşekkür eden Ünsal, başkanlık döneminde de esnafa kulak vermeye devam edeceğini, sorunlara birlikte çözüm üreteceklerini söyledi.

img-20240319-wa0087.jpg

“PIRIL PIRIL OLACAK”

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B. Yıldız Ünsal “Küçük ve orta ölçekli işletmeler ile esnafımız, ekonomik ve sosyal hayatın can damarıdır. Esnafımız güçlü olursa istihdam da artar ekonomi de güçlenir. Bu anlayışla biz Karşıyaka’nın önemli bir parçası olan Küçük Sanayi Sitesi’nin daha da gelişmesini, buradaki ticaret hacminin artmasını istiyoruz. Bu gerçekleşirse ekonomi gelişir, üretim ve istihdam artar. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Esnafımızla birlikte ihtiyaçlara çözüm sağlayacak, burayı pırıl pırıl bir iş sahası olarak kentin gözbebeği haline getireceğiz” diye konuştu.

img-20240319-wa0085.jpg

img-20240319-wa0084.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.