Başkan Adayı Ünsal: Karşıyaka’yı muhtarlarımızla birlikte yöneteceğiz!

Başkan Adayı Ünsal: Karşıyaka’yı muhtarlarımızla birlikte yöneteceğiz!

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, Karşıyaka’nın mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, Karşıyaka’nın mahalle muhtarları ile bir araya geldi. CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay’ın da katıldığı buluşmada muhtarların en yakın ekip arkadaşları olacağını vurgulayan Ünsal, “5 yıl boyunca muhtarlarımızla birlikte kentimize hizmet üretmekten mutluluk duyacağım” dedi.

1-001.jpg

TÜM MAHALLELERE EŞİT HİZMET

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, yaklaşan yerel seçimler öncesinde sürdürdüğü yoğun program kapsamında muhtarlar ile özel bir toplantı gerçekleştirdi. CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay ile birlikte talep ve önerileri dinleyen Yıldız İşçimenler Ünsal, kent yönetiminde muhtarların çok önemli bir role sahip olduğunu ifade etti. Dayanışma içerisinde çalışarak başarıya ulaşacaklarına inandığını dile getiren Ünsal, ilçenin tüm mahallelerine eşit hizmet götüreceğinin de altını çizdi.

2-002.jpg

“HER ADIMI BİRLİKTE ATACAĞIZ”

Görevi süresince muhtarlar ile sürekli temas halinde olacaklarını söyleyen Yıldız İşçimenler Ünsal, “Muhtarlar demokrasinin vazgeçilmez parçasıdır ve toplumsal yapının temel taşıdır. İnanıyorum ki 5 yıl boyunca en yakın ekip arkadaşlarım ve danışmanlarım, muhtarlarımız olacaktır. Ben takım ruhuna inanan, birlikte çalışmaktan güç alan biriyim. Bizler sokaklarımızı, mahallelerimizi daha güzel ve yaşanabilir bir yer haline getirirken, atacağımız her adımda birlikte olacağız. Halkın bize verdiği sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için daima omuz omuza çalışacağız. Karşıyaka gibi kendi kültürü olan değerli bir kente el ele hizmet edeceğiz. Mahallesini en iyi tanıyan ve sorunları en iyi bilen muhtarlardır; sizlerle birlikte çalışmaktan ve hizmet üretmekten mutluluk duyacağım” diye konuştu.

3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.