Başkan adayı Ünsal sahilde halkla buluştu

Başkan adayı Ünsal sahilde halkla buluştu

CHP Karşıyaka adayı Yıldız Ünsal, sahil şeridinde yurttaşların hafta sonu keyfine ortak oldu. Yoğun ilgiyle karşılaşan Ünsal, “Bu güzel birlik ve beraberliğimiz en büyük gücümüz olacak. Yarınların Karşıyaka’sını birlikte yaratacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız Ünsal, Pazar günü sahilde ve sosyal tesislerde zaman geçiren Karşıyakalılar ile buluştu. Sahil turuna Tersane’den başlayan Yıldız Ünsal, her yaştan vatandaşlar tarafından ilgi ve sevgiyle karşılandı. Vatandaşların taleplerini dinleyen Ünsal, ihtiyaçlara çözüm olacak projelerinden ve öncelikli hedeflerinden bahsetti.

whatsapp-image-2024-03-11-at-11-49-09.jpeg

Halkın ilgi ve desteği sayesinde yerel seçimlerde büyük bir başarı elde edeceklerine inandığını belirten Başkan Adayı Ünsal, 1 Nisan’ın hem Türkiye için hem de İzmir ve Karşıyaka için yepyeni bir dönemin başlangıcı olacağını söyledi. Ünsal ile kucaklaşıp hatıra fotoğrafları çektiren vatandaşlar da kendisine güvendiklerini ve başarılı bir başkan olacağına yürekten inandıklarını dile getirdi.

whatsapp-image-2024-03-11-at-11-49-09-4.jpeg

İŞİMİZ GÜCÜMÜZ KARŞIYAKA!

Sokaktan aldığı büyük güçle pırıl pırıl bir kent ve aydınlık bir gelecek yaratmak için yola çıktığını vurgulayan Yıldız Ünsal “İzmir’in ve belki de Türkiye’nin en güzel sahil şeridine sahibiz Karşıyaka’da. Bu sahili, bu muhteşem kenti böylesi aydınlık ve çağdaş insanlarla paylaştığımız için de çok şanslıyız. Karşıyaka’ya ve bu eşsiz Karşıyaka halkına yakışmak için, değerlerimize sahip çıkıp geleceğe taşımak için kararlılıkla çalışacağız. İşimiz gücümüz Karşıyaka olacak. Çocuklarımıza güzel sokaklar, modern parklar ve yaşanabilir bir ilçe bırakacağız. Engelli bireylerimiz için erişilebilir olanaklar yaratacağız. Büyüklerimiz, gençlerimiz, her bir yurttaşımız baş tacımız olacak. Her kesimi kucaklayan projelerimizi tek tek yaşama geçireceğiz. Kentimizi birlikte yönetip geleceğin Karşıyaka’sını el ele yaratacağız” diye konuştu.

whatsapp-image-2024-03-11-at-11-49-10.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.