Başkan adayı Ünsal'dan sandık çağrısı: Oyumuza sahip çıkalım!

Başkan adayı Ünsal'dan sandık çağrısı: Oyumuza sahip çıkalım!

31 Mart Yerel Seçimleri için sandık çağrısı yapan CHP Karşıyaka adayı Yıldız Ünsal, "Her bir oyun çok değerli olduğunun bilinciyle mutlaka sandığa gidelim, oyumuza sahip çıkalım" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız Ünsal, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin hem Türkiye hem de İzmir ve Karşıyaka için büyük önem taşıdığını vurgulayarak sandık çağrısı yaptı. Ünsal “Güzel bir kampanya süreci yürüttük, şimdi söz sırası halkta. Lütfen sandığa gidin ve geleceğiniz için belirleyici olun” dedi.

“OYUMUZA SAHİP ÇIKALIM”

Seçim çalışmalarını başarıyla tamamladıklarını belirten CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B. Yıldız Ünsal, 1 Nisan 2024 tarihinin tüm ülke için güzel günlerin başlangıcı olacağına inandığını söyledi. Bunun için tüm seçmenlerin eksiksiz olarak vatandaşlık görevini yerine getirmesi gerektiğini vurgulayan Ünsal “Artık söz seçmenlerimizde. Pazartesi günü aydınlık bir Türkiye’ye, Karşıyaka’ya uyanmak için tüm yurttaşlarımızın üzerine düşeni yapması ve oyunu kullanması gerekiyor. Sandığa yansıyacak iradenin, yerel yöneticileri seçmenin yanında ülkemizin ve kentimizin kaderini etkileyecek sonuçlar ortaya koyacağını da unutmayalım. Her bir oyun çok değerli olduğunun bilinciyle mutlaka sandığa gidelim” dedi.

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ!”

Kendisine gösterdikleri büyük sevgi ve destek için Karşıyakalılara teşekkür eden B. Yıldız Ünsal “Keyifli bir kampanya süreci yürüttük. Seçim sürecinde kucaklaştığımız binlerce yurttaşımız hizmet sevdamızı daha da büyüttü; inancımıza ve azmimize güç kattı. Göreve geldikten sonra bu desteğe layık olmak için büyük bir sevgi ve emekle, durmadan yorulmadan çalışacağıma bir kez daha söz veriyorum. Hep söylediğimiz gibi; ‘İşimiz Gücümüz Karşıyaka’ olacak. Birlikte başaracak, Karşıyaka’mızı omuz omuza güzel yarınlara taşıyacağız” diye konuştu.

whatsapp-image-2024-03-30-at-13-25-03-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.